Google Photos – værd at vide

Google Photos – værd at vide

Hvis du er en af de over 100 millioner mennesker, som bruger Google Photos, får du her en stak nyttig informationer, som er værd at vide noget om. Disse tips er hentet direkte fra Google selv, og så må det være godt, ikke sandt? Det er interessant at 100 millioner mennesker bruger denne service, når man tænker på at den kun er et halvt år gammel.

Vi er madgale
Google har analyseret billederne i systemet og er kommet frem til, at mennesker er det mest populære motiv. På andenpladsen kommer mad, så hvis du en dag er sulten, så foretag en søgning efter for eksempel ostelagkage, pizza eller gratin.

Begivenheder
Vi er også gode til at tage billeder fra forskellige begivenheder, og her har Google fundet ud af, at visse begivenheder er mere populære end andre. På førstepladsen kommer bryllupper. Herefter kommer koncerter, julestads, dans, fødselsdage og natteliv.

Hunden er mennesket bedste ven
Når det handler om billeder af dyr, er der ingen tvivl: hunden er menneskets bedste ven. Hvis du er på udkig efter en Jack Russel eller et gadekryds mellem en grand danois og puddelhund, er Google Photos værd at tjekke ud.

Bilen er mandens bedste ven
Og så indeholder Google Photos naturligvis også en ordentlig stak billeder af biler i alle afskygninger.

Paris – byernes by
Som turister er vi også begejstrede for at snuppe billeder her, der og alle vegne. Seneste storbyer der fik mine knips er Vancouver og Hamborg, men den mest fotograferede by er Paris. I hælene kommer New York og Barcelona.

Børn og babyer
Ja, det kommer vel ikke som en overraskelse: babyer er det mest nuttede ”objekt” man kan tage billeder af, så dem er der en del af i Google Photos.

Gifs – animerede fotos
I starten af 2000 var animerede gif’er vældig populære. Here r der tale om bittesmå sekvenser – altså ultrakorte filmstumper – som gemmes i en billedfil. Disse animerede gif’er har fået et comeback, så dem finder du også mange af i Google Photos.

Du har plads nok
Hvis du frygter at du en dag løber tør for lagerplads i Google Photos, tror du fejl. Du har faktisk så meget plads, at du kan fylde en 16 GB smartphone op hver dag med billeder – i 637 år!

Af andre ting…
Desuden er vi mennesker pjattede med at tage billeder af bjerge, skyformationer og strande. Tjek Google Photos og skab de flotteste collager du end ikke havde drømt om, at du skulle skabe.

Selfie
Endelig kan du forsøge at søge efter selfie i Google Photos. Det er vist ingen hemmelighed, at mange synes det er fedt med selfies, så dem er der også ret mange af i Googles billedtjeneste.

https://photos.google.com/

 

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.