Google i Windows 8

Google i Windows 8

Google mangler i Windows 8! Jeg sadlede om. Jeg har været rigtig glad for Windows 7, som jeg opfatter som Microsofts bedste styresystem indtil videre. Eller rettere: indtil et andet styresystem får mig til at ændre opfattelse.

Måske bliver det Windows 8. Nå, en af de største anker jeg foreløbig oplever er den manglende mulighed for at integrere Google i Internet Explorer. Her er det ikke uventet Bing, der er standardsøgemaskine, men jeg vil så gerne have Google tilbage i Windows 8. ”Skift browser” hyler folket i kor. Ja ja, jeg skal nok, men hvad nu når 100 forskellige kursister på begynderniveau kalder på Google i Windows 8? Så kan jeg ikke bare starte med at sige ”Skift browser”, for så spørger mange retur: ”Hvad er en browser”. Så bliver en kort historie pludselig lang.

Men du kan sagtens få Google tilbage i Windows 8 ved hjælp af et lille kunsttrick. Google har nemlig fremstillet en søge-app, som du kan downloade gratis. Søgeapp’en fra Google er en relativ enkel og finurlig lille app, hvor du indtaster dine søgeord i søgefeltet, som du plejer. Google Instant virker også i app’en, og hvis du er sikker på hvad Instant betyder, så er det såmænd søgeforslag, der menes. Hvis du for eksempel begynder at skrive net i søgefeltet, vil Google foreslå netto, netdoktor, netbank og mange andre populære søgninger. Hvis du ofte anvender billedsøgning, vil billederne fra en søgning blive præsenteret i en slags gitter på fuld skærm.

Endelig kan du også installere en anden browser, for eksempel Google Chrome, som jeg varmt anbefaler. En browser er såmænd bare det program du bruger, når du surfer på internettet. Men se! Nu kom jeg jo til at komme ind på hvad en browser er. Var det meningen? Nej, det var det ikke. Men Nettips er tips til nettet, så selvfølgelig skal folket vide, hvad en browser er. Og dermed fik du Google tilbage i Windows 8.

www.getyourgoogleback.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.