Google Glasses og Synoptik

Google Glasses og Synoptik

Denne her måtte jo komme: en dansk brillekæde, som farer ud og bekendtgør, at vi danskere snart skal berede os på, at vores næsetippe fyldes med briller i bedste Google Glasses stil. Det er Synoptik, som ser muligheder i at bruge Googles nyeste opfindelse til at skabe lidt PR omkring Synoptiks planer. Og det er da også fair nok. Jeg ville formentlig gøre det samme, hvis jeg var brillesælger. Man kan jo lige så godt bruge de nye trends på markedet, og man kan da roligt sige, at Google Glasses er hot i USA i øjeblikket og bliver det sandsynligvis også snart i Danmark. Og måske altså også hos Synoptik.

Selv skriver Synoptik i en pressemeddelelse, at vi skal forberede os på at få en smartphone på brillerne i nær fremtid. Det betyder, skriver Synoptik, at du snart kan tjekke mails, besvare telefonopkald og se live tv i dine briller, og det sker sikkert inden for 5 år, spår Synoptik. Dette er netop hvad Google Glasses bruges til i USA for tiden. Med Google Glasses på næsetippen kan du læse ting og sager som var det på en smartphone, og du kan naturligvis også bruge Google Glasses til at filme og fotografere med. Det er så smart, at brillerne nu er forbudt forskellige steder, fx i svømmehaller og fitnesscentre.

Google Glasses ikke på markedet med det vuns

Synoptik forudser at teknologien snart vil være fuldt integreret i stel og glas, og det betyder altså at brillen kan en masse ting og sager plus at den stadig kan hjælpe dig med dit svage syn. Den detalje er bestemt også værd at tage med.
– Al den teknologi, vi allerede har i vores smartphones, vil om få år være at finde i vores briller. Allerede nu findes der biler, hvor selve instrumentbrættet sidder i forruden. Hvorfor skulle det ikke være muligt at overføre den teknologi til brilleglasset, så du både kan streame serier og læse mails direkte via brilleglasset, spørger Poul O. Kuhberg fra Synoptik.

Hvis du allerede nu overvejer at gå ned i nærmeste Synoptik og bestille et par smartphone glasses, bør du tage en ekstra kop kaffe. Brillerne á la Google Glasses er nemlig slet ikke parate endnu, og Synoptik ved godt at der går nogle år endnu, inden vi køber de små smartglasses. Men nu har Synoptik spundet en historie på Google Glasses, og så får de lidt PR ud af det – blandt andet på Nettips. Men nyheden…

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.