Godtube – ufrivilligt morsomt?

Godtube – ufrivilligt morsomt?

Når det bare er for meget. Hans-Georg faldt over en selvhøjtidelig hjemmeside, der læner sig op ad YouTube.

At der findes masser af ulovlige videoer på www.youtube.com ved de fleste, men at det egentlig er et godt sted at promovere sine musikalske kunstnere, ved de fleste pladeselskaber desværre ikke. Så er der selvfølgelig nogen, der har set lyset og har lænet sig gevaldig op YouTube eller for at sige det på en anden måde: de har lånt ideen og udseendet, med eller uden Googles viden.

Stedet, hvor jeg fandt denne ”kristelige” hjemmeside, finder du som link nederst i artiklen her. Forfatteren spørger efter at have set denne bananvideo, hvor der bliver fortalt at gud skabte den sådan, at den var let at skrælle fra den ene side af, om man så er imod gud hvis man skræller bananen fra den anden side. Magen til klaphatforklaring hører man sjældent, men jeg har egentlig lidt ondt af fyren, for så meget dumhed må da gøre ondt.

Der bliver også henvist til en ”videnskabsmand” der forklarer at alt hvad du har lært angående evolutionen er helt forkert. Se videoen jordens alder

Kommentar
Jeg var egentlig lidt i tvivl om jeg skulle skrive om hjemmesiden eller lægge den i vores forum under Sjov og Ballade, for det er utroligt svært at tage denne side alvorlig, når der er den slags ting på stedet. Der findes selvfølgelig også en hel del andre efterligninger på Youtube, for det meste om sex, men de giver sig ikke ud for at være noget andet end de er. Hvis jeg får valget mellem Godtube og YouTube, så tror jeg nok jeg tager chancen og ser et ulovligt videoklip på YouTube.

www.godtube.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.