Gode tilbud på smartphone

Gode tilbud på smartphone

Jeg har de senere uger taget mig selv i at jagte gode tilbud, hvis min smartphone og jeg keder os ulasteligt. Jeg har downloadet en eBay app, hvor man får 4 tilbud hver dag. Så påstår app’en at jeg sparer mange procent, hvis jeg slår til her og nu. Mon det passer? Somme tider blænder jeg også ind på Gul og Gratis for at tjekke om folk har noget genialt ragelse til salg for en slik? Og min app, der hedder Appsales, fortæller mig når der er fede apps til nedsat pris. Jo, min smartphone og jeg forstår at finde de gode tilbud. Somme tider. Og en undersøgelse viser, at sådan har mange andre danskere det også.

Undersøgelsen hedder Mobiløkonomien 2013, og det hele er foretaget af analysebureauet Cint på vegne af Eniro, som nok er mest kendt for deres Krak søgetjenester og deres udmærkede linkguider samlet på Ni.dk. Undersøgelsens resultat er baseret på svar fra 1000 respondenter i henholdsvis Norge, Sverige og Danmark. Alle deltagere ejede en smartphone og var over 18 år. En af konklusionerne i undersøgelsen er at sociale medier som facebook har gjort os til et tilbudshungrende folk. Vi går efter alt (stort set): en billigbillet til Legoland, 3 pizzaer for 2 pizzaers pris, weekendbrunch på Søkildegods, billige nederdele og jeg skal give dig, skal jeg. Meget af denne aktivitet foregår via Likes, som vi finder på Facebook.

Ja tak til notifikationer på  smartphone

Og undersøgelsen understøtter såmænd også den påstand, at mobil markedsføring bliver endnu vigtigere i fremtiden. Vi er ikke længere afhængige af en computer, hvis vi får et spontant stik af tilbudshunger. Nix, vi snupper et hurtigt fix via mobilos, uanset tid og sted. Mange af respondenterne siger endvidere at de gerne vil modtage en notifikation, hver gang der dukker et interessant og relevant tilbud op.

Hos Eniro kan man også mærke en pæn vækst i trafikken via smartphones. Den udgør tæt på 20 % af den samlede trafik på Eniros tjenester, og en spændende opgave venter i den kommende tid: at få udnyttet dette potentiale på den mobile platform. Men det vil vi helt klart høre mere om de kommende dage, uger, måneder og år.

Jagter du tilbud på smartphone? Har du handlet på nettet via din smartphone?

www.eniro.dk  

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.