Gode gratis downloads til Windows 7

Gode gratis downloads til Windows 7

Er du parat til at forbedre din Windows 7? Så læs med her, for nu følger nogle gode ideer til downloads – gratis downloads – som måske vil gøre dit styresystem endnu bedre. Artiklen her udspringer af en omtale hos PC Advisor, og du får linket nederst.

Battery Bar
Hvor meget batteri har du tilbage på din opladning? Det kan være svært at følge med i, hvis du blot kigger på batteriindikatoren nede ved uret i Windows 7. Battery Bar er en bitte applikation, som enten oplyser om procentvis batterifirbrug eller om hvor lang tid du har at løbe på. Desuden kan Battery Bar give flere muligheder, som ikke skal nævnes her. Battery Bar er gratis og fås også i en købeversion, som kan lidt mere.
www.osirisdevelopment.com/BatteryBar/

Dexpot
Mangler du overblik over alt det du foretager dig på computeren? Ville det være nyttigt med en ekstra skærm? Eller tre eller fire? Så er programmet Dexpot muligvis noget for dig. Det er i stand til at vise dig Skriveborde i forskellige udformninger. Jeg har ikke afprøvet programmet, så min omtale slutter her.
www.dexpot.de

Taskbar Items Pinner
En af de smarte ting ved Windows 7 er “pinneren” på proceslinjen. Her er det nemt at fastgøre forskellige programmer, genveje, mapper og andet til proceslinjen, men det kan godt drille en smule. For eksempel vil mapper knytte sig til Stifinder, men med Taskbar Items Pinner er det let at skabe selvstændige ikoner.
www.snapfiles.com/get/taskbarpinner.html

I artiklen hos PC Advisor gives desuden tips til programmer, der hjælper dig med højrekliksmenuen, sikkerhed, scrollhjul på musen samt Projekt Live.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.