Gode apps til Android

Gode apps til Android

Vi med Android kigger i Markedet for at finde gode apps. Sort snak? Det handler såmænd bare om smartphones med Googles styresystem indbygget. Styresystemet hedder Android, og det er hurtigt blevet et af de mest udbredte på verdensplan. Der bygges derfor konstant smarte ekstraprogrammer og -spil til Android, så her kommer nogle forslag til apps, der måske har din interesse.

Inspiration til apps
Lige som denne artikel måske giver dig inspiration til apps, kan du forsøge dig med Appsfire. Dette program giver dig en række forskellige bud på relevante apps for dig, og den deler apps op i kategorier, for eksempel Dansk, Tilbud, Gratis top ti samt Hotte. Desuden er der nem mulighed for at dele apps med vennerne.
Søg efter i Marked: Appsfire

Hvad kommer der i fjernsynet
YouSee har sammensat en TV guide, der hjælper dig med et overblik over tv-programmet. Du vælger selv dine favoritkanaler, som du udpeger imellem en ordentlig bunke muligheder, lige fra danske til udenlandske. Du kan endvidere bede om påmindelser, således at Androiden giver besked x antal minutter før udsendelsens start.
Søg efter i Marked: Yousee

Alternativ browser
Den indbyggede browser i Android er udmærket, men måske har du lyst til at afprøve et alternativ? Dolphin er et glimrende forsøg, og programmet har forskellige indstillingsmuligheder, som muligvis interesserer dig. For eksempel kan du ved hjælp af mønstre på skærmen “tegne” dig frem, tilbage eller til bestemte websites. Tegn et G og vupti har du Google på skærmen.
Søg efter i Marked: Dolphin

Hvem ringer dig op?
Somme tider ringer telefonen. Sådan er det jo med smartphones… Nogen gang er det et ukendt nummer, der toner frem på skærmen, og det kan være rart at vide hvem det er, inden man besvarer opkaldet. Her hjælper Nummeruglen dig med navn og adresse på vedkommende, hvis altså det ikke er hemmeligt nummer.
Søg efter i Marked: Nummeruglen

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.