George Michael som freeware

George Michael som freeware

George Michael, hvis karriere har været som en tur i rutsjebanen, har nu besluttet, at han ikke vil udgive flere cd’er.

George Michael kom først i offentlighedens søgelys som forsanger i den opløste gruppe Wham. Han startede en solokarriere med stor succes, men brugte så flere år på at slippe sit image som kvindebedårer. For at kunne lægge sin musikalske stil om, førte han i flere år retssager mod sit pladeselskab Sony. Han tabte dog sagen og kunne ikke udgive plader i flere år, da han var kontraktlig bundet til det selskab og ikke ville arbejde med selskabet.

Efter kontraktens ophør lavede han en aftale med et andet selskab, og her fik han den fulde kunstneriske frihed han havde efterlyst. Han fik rimelig succes med sin nye stil, men der blev igen blæst om ham, da politiet anholdt ham for håndarbejde på et offentligt toilet. Han lavede efter dette solo-optrin en video der af mange blev anset for provokerende: emnet handlede om at have sex offentlige steder.

Træt af berømmelse
Senere har George Michael offentlig erklæret, at han er bøsse. Den 40 årige sanger og multimillionær udtalte til BBC Radio at han var træt af at være berømt og at han havde tjent de penge han havde brug for. Han ville derfor, for at slippe for presset med at skulle udgive en cd om året, hellere lægge sin musik på nettet. Her er det meningen, at folk, som er interesseret i hans musik, kan downloade den og eventuelt donere pengebeløb til velgørende formål. Den dygtige sanger har naturligvis sin egen hjemmeside, hvor du kan læse om ham og endda downloade et stykke musik. Uff – gad vide om jeg måtte skrive det!!!

www.georgemichael.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.