Gemme gode artikler

Gemme gode artikler

At finde gode artikler og hjemmesider på nettet er ikke svært. Hvad der er langt mere problematisk er at finde tiden til at læse godbidderne, og hvad endnu værre er: tænk hvis man ikke kan finde godbidderne, når tiden endelig er til det? Det problem kommer denne extension fint omrking. Den hedder ReadItLater (RIL), og denne extension kan tillægges de mest udbredte browsere, Chrome, Firefox, Internet Explorer og Safari. Den fås endda også til mobile enheder, for eksempel til iPhone, Android og Blackberry. Og hvordan fungerer ReadItLater så?

Bedst i Chrome
Når du har installeret den extension, der hedder Postponer, får du mulighed for at gemme hjemmesiderne i en slags specielt online cachelager. Postponer er egentlig hele to ting: en manager og en tilføjer. Tilføjeren ses i form af en ikon i din browser, mens Manageren sørger for at holde styr på dine gemte artikler. Disse to fætre skal installeres hver for sig. Når det er sket, har du to ikoner i browseren, som hjælper dig med at holde styr på de godbidder du ikke når. For at det skal virke, er det nødvendigt at oprette en profil hos ReadItLater. Det er helt gratis.

Og det fungerer ganske nemt og smertefrit. Hver gang du fremover løber ind i en hjemmeside eller artikel, som du gerne vil have til gode, behøver du ikke længere at proppe den ind i dine Favoritter, Bookmarks eller hvad det nu hedder. Et klik på knappen Add to TeadItLater, lidt indtastning af et passende navn samt eventuelt lidt nøgleord og vupti: så ligger linket gemt i din manager. Efterhånden som du får læst dine godbidder og ikke har behov for at have dem liggende gemt længere, klikker du på fluebenet, hvorefter linket er forsvundet som dug for solen. Er det ikke bare smart…

For god ordens skyld skal det understreges at denne artikel er baseret på systemet til Google Chrome. Det fungerer anderledes i andre browsere, og her må læserne selv ty til diverse løsningsmodeller.

www.readitlaterlist.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.