Gemme filer hos Google

Gemme filer hos Google

Et af de største vidundere på nettet er Dropbox. Dropbox er et online lagersystem, hvor du får stillet et par GB gratis til rådighed. Det betyder at du får en slags USB nøgle på nettet, og du kan gemme lige nøjagtigt hvad du ønsker i din egen Dropbox. Da jeg ofte bruger forskellige computere, når det handler om artikler til Nettips, er det rart at have et overblik over mine filer, uanset hvor jeg befinder mig i verden. Nu forsøger Google at følge trop. De tilbyder nemlig folk med en Google profil at gemme op til en GB data, og det er fuldstændig ligegyldigt hvilken filtype, det drejer sig om. Og det er nyt. Man har nemlig længe kunnet gemme for eksempel dokumenter og regneark i Google Docs, men når det var ikke-Googlefiler, så lukkede Google kassen i.

I øjeblikket er man nødt til at logge ind på ens Googlekonto via internettet og derigennem kan man efterfølgende oploade filer til sin konto. Her er Dropbox stadig markant foran, idet Dropbox tilbyder en bitte applikation, som gør at man kan up- og downloade filer direkte fra Stifinder.
Desuden er Googles én GB måske lige i underkanten. Ikke fordi jeg umiddelbart tror jeg får behov for mere plads til mine dokumenter og artikelbilleder, men alligevel. Hvis folk begynder at anvende opbevaringspladsen til tunge, digitale billeder eller MP3-filer, løber de hurtigt tør for plads. Her er det så muligt at købe sig til mere plads, og så tjener Google jo også en skilling på det. Indtil videre bliver jeg tro mod Dropbox. Hvis du følger mit link herunder, får du ekstra 250 MB plads hos Dropbox, og jeg får 250 MB i bonus. En ren win-win.

http://docs.google.com/

https://www.dropbox.com/referrals/NTExMzQyMzY5

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.