Gaveide: lyd til hjemmet

Gaveide: lyd til hjemmet

Ikke et eneste ord om jul i denne artikel. Ikke ét! Men nu modtog jeg en pressemeddelelse, der handler om lydprodukter, og da pressemeddelelsen lægger op til gaveideer i forskellige prisklasser, kan jeg da godt følge op på ideen. Men du får mig ikke til at skrive jul én eneste gang. Jul er godt og hyggeligt, men jeg nægter at skrive om jul her… Også selv om der i dag er to måneder til juleaften.

Det er producenten Pure, der står bag ideen om en artikel, der handler om lydprodukter til hjemmet, og der lægges op til 3 forskellige produkter, der koster fra cirka 500 kroner op til 2.600 kroner. I den ”billige” ende finder vi en smart clockradio. Den hedder Pure Siesta Mi Series 2, og den gemmer der sig ikke meget nyt i. Alarmtone eller radioprogram til en blid opvågning samt med mulighed for at bruge en sleepfunktion, så du kan falde i søvn til musik. Prisen er omkring 500 kroner.

Clockradio, transistor og streaming
Hvis du har omkring 1.400 kroner kan du overveje en Evoke Mio. Det er en næsten traditionel transistorradio i et virkelig pænt design. Den fås i 10 forskellige farver, så den skulle kunne matche de fleste indretninger. Der er dømt både FM og DAB, og læder-indpakningen skal nok vække begejstring hos mange.

Endelig skal den trådløse afspiller Pure Contour 200i Air nævnes. Den koster cirka 2.600 kroner, og her er der tale om en afspiller, der via Apples AirPlay kan spille den musik, som du har liggende på din iPad, smartphone, Mac eller pc. Musikken streames til afspilleren trådløst, så det er relativt nemt at lade vennerne bestemme musikken, når der skal festes lidt igennem.

Og hvordan ser mit hjem så ud? Vi har afskaffet clockradioen. I setedet anvender vi en smartphone til at få os ud af fjerene hver morgen. I køkkenet står en traditionel transistorradio uden DAB, men med FM, mens musikken i stuen varetages af en NAD afspiller, som jeg er ekstrem glad for.

www.pure.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.