Går du Google?

Går du Google?

Google kører i højt gear i øjeblikket. Det skyldes blandt andet, at deres online lager, Google Drive, blev en realitet for nyligt, og firmaet er i fuld færd med at sprede ordet: Go Google! Og hvad vil det så egentlig sige, altså at gå Google? Jo, det er især den kendsgerning, at livet i højere grad leves online. Farvel til floppy disketter og skrøbelige cd-skiver. Goddag til et online lager i skyen, hvor du altid har adgang til dine filer, hvis blot du har adgang til en internetforbindelse. Goddag til dit elektroniske arbejde på din smartphone og farvel til belastende USB nøgler, som efterhånden bare er til besvær.

At bruge internettet til den slags ting er jo ikke nyt. Mange bruger webmail i dag frem for besværlige postsystemer, der skal installeres på harddisken. Outlook er en saga blot på min stationære pc, og al mail ekspederes via Gmail. Mine dokumenter og andre filer gemmes i Dropbox, som vel godt kan betegnes som en af Googles største konkurrenter, når det handler om online lagerplads. Mine digitale billeder ligger ligeledes online. Det gør de via gratisprogrammet Picasa, som Google ejer.

Når Google går, menes der også at det er slut med at sidde alene med tingene. Samarbejde og deling af dokumenter er morgendagens standard, og du kan roligt vinke farvel til de tider, hvor du skrev et Worddokument derhjemme og mailede det til kollegerne med henblik på at få deres kommentarer. I dag skriver du online i Google Docs, hvor kollegerne live kan følge med i dine skriverier og live føje til, redigere, rette og slette alt det vrøvl, du kommer til at skrive. Hvis du vel at mærke går Google. Gør du det?

www.google.com/campaigns/gonegoogle/

{qtube vid:= kcOUWjkGBUY}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.