Game Booster: spilklar pc

Game Booster: spilklar pc

Mange familier kender til dilemmaet, når det nyindkøbte spil viser sig at være for nyt til computeren. Ærgrelserne er til at få øje på, når lille Lises hestespil kræver for meget af computeren, eller når bitte Bos skydespil kræver bedre ydelse fra computerens grafikkort. Den rigtige løsning er at opgradere computeren eller at investere i en helt ny – hvis altså spiloplevelsen skal være god. Man kan også forsøge at konfigurere computeren, så den egner sig til spillene. Dette kan være en langhåret affære, så hvorfor ikke forsøge sig med et program, som måske gør den dårlige oplevelse god.

Game Booster er navnet på sådan et program, som kan forbedre computerens ydeevne. Der kører en ordentlig stak applikationer i baggrunden, når du sidder ved computeren, og nogle af disse kan med fordel afsluttes, så der frigives noget RAM og processorkræfter. Game Booster bruges til at fintune computerens drift, hente opdaterede drivere og den slags, men den smarte funktion i Game Booster hedder Gaming Mode. Ved at trykke på Gaming Mode vil programmet forsøge at skræddersy din computers indstillinger, så den bliver så spilklar som overhovedet muligt.

Game Booster er i en betaversion – altså ikke helt færdigudviklet – men betaen ser fornuftig ud, og det skal da komme an på en prøve. Du kan jo altid afinstallere programmet, hvis det ikke virker efter hensigten.

www.iobit.com/gamebooster2beta.html

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.