Gadgets i hverdagen

Gadgets i hverdagen

Hans-Georg har fundet en række spændende ting, som du ikke behøver at leve uden længere. Mums…

Uanset om man er dreng eller pige, mand eller kvinde, så har man somme tider behov for at eje noget, andre ikke har. Nu da barnet er startet i skole igen i en ny klasse, så bliver der sikkert en hel del der skal skrives, og når man skriver meget, så sker det fra tid til anden at man skriver forkert. Da det kan belaste armene at skulle viske en hel masse ting ud, bør man selvfølgelig have et elektrisk viskelæder med indbygget vibrator.

Hvis du er vild med flyvere, er en camouflagefarvet optisk mus sikkert lige noget for alle flyinteresserede drenge. Hvis du til gengæld lægger vægt på altid at se nybarberet ud, så kunne det være at du har behov for en elektrisk barbermaskine med genopladelige batterier. Hvis der ikke er en stikdåse i nabolaget, så giver denne barbermaskine mulighed for at lade batterierne op med et lille håndsving.

Hvis man er til det ultimative, så er der her en DVD-afspiller, der vil få enhver mor til at blive sur og få bedsteforældrene til at gøre dig arveløs. Afspilleren er formet som hovedet på Terminator, og når du løfter hovedbunden på kraniet kan du lægge din skive i afspilleren. Så slukker man lyset og kan i ly af mørket nyde de lysende røde øjne. Hvad dette lille kranie kommer til at koste, ved jeg i skrivende stund ikke, men mon ikke den ville være en pryd for enhver drengerøv…

Der findes utrolig mange mere eller mindre interessante ting, som man måske ikke har vist at man ikke kan leve uden, så for de læsere, der stadig leder, er her et par links.

www.techfresh.net

www.leslieruckman.com/electronic_projects.html

www.craziestgadgets.com/category/computer-gadgets

www.geekalerts.com/terminator-dvd-player

www.geekalerts.com/10-led-gooseneck-usb-lamp

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.