Friske ærøske fredagslinks

Friske ærøske fredagslinks

Det virker lidt fjollet at jeg bryder min hjerne med at finde gode fredagslinks til læserne, når jeg samtidig ved, at der foregår andre ting og sager der burde have mere fokus end lige netop fredagslinks. Krim for eksempel. Eller indlandsisen i Grønland. Eller sundheden i den tredje verden. Nå, jeg kan ikke ændre verden fra mit vindue, så nu agter jeg at forære gode fredagslinks til læserne i hele Danmark – også dem på Bornholm. Og ugens fredagslinks tager udgangspunkt i den lille perle i det sydfynske øhav, Ærø. Den mest vidunderlige ø af dem alle. Tro mig. Hvis du endnu aldrig har været på Ærø, så gør dig selv en tjeneste og besøg øen. Dejlig natur omgivet af dejlige mennesker. For nyligt var jeg på Ærø for at fortælle om SEO og sociale medier, og naturligvis lovede jeg at kreditere deres enestående egenskaber med positionering på Nettips. Wow! Så i dag får du virkelig spændende links, kan jeg godt betro dig.

Jeg iler med at sende dig til hjemmesider, der fortæller om lækkert mørt oksekød via Dexterkvæg, en modebutik, tips til pleje af lædermøbler, friske fisk fra en restaurant med panoramaudsigt, og så stiller jeg spørgsmålet: hvad koster en hjemmeside?

Dexter oksekød til populær priser i skøn gårdbutik, mørt og godt for dyrene har det godt på Ærø

Modetøj til enhver Modepige. Vi hjælper, guider og vejleder Modemæssigt, Modebevidst lige netop DIG.

Læder, bedste pleje til lædermøbler, pletter undgås let

Spisested med frisk fisk, Restaurant Fru Berg, med panoramaudsigt på havnen i Marstal på Ærø

Hvad koster en hjemmeside?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.