Fra pdf til Word

Fra pdf til Word

Her står du så: du har fået tilsendt et pdf dokument fra en kollega eller studiekammerat. Vedkommende beder dig om at gennemlæse dokumentet, inden det bliver sendt af sted til chefen eller læreren med henblik på lønforhøjelse eller bedømmelse. Og pludselig opdager du til din skræk, at der er graverende fejl. Fyreseddel eller dumpning står lige for, med mindre du reagerer hurtigt og retter den tilsendte pdf. Men hov! Hvordan retter man et pdf dokument i Word? Eller rettere: hvordan konverterer du et pdf dokument til et Worddokument? Det kan gøres på forskellige måder. Her er tre metoder, som du måske kan have glæde af.

PDF to Word Converter
Den første metode er 100 % online. På hjemmesiden finder du en pdf til Word converter, hvor du via internetforbindelsen uploader det ønskede pdf dokument, beder maskinen om at konvertere til doc eller rtf og endelig angiver en mailadresse, hvortil det konverterede dokument skal sendes. Jeg forsøgte mig første gang med en faktura. Alt gik glat og efter få sekunder landede en mail i min indbakke med et evdhæftet Word dokument. Desværre kunne jeg ikke redigere i filen, idet teksten var indsat som en billedfil! Jeg prøvede igen med et Worddokument med tekst og intet andet. Her virkede converteren uden problemer.

www.pdftoword.com

gDoc Fusion
En anden løsning er at hente en kontorpakke der hedder gDoc Fusion. Denne pakke er ikke gratis, så du skal slippe pengene efter 30 dages brug, hvis du fortsætter med at bruge gDoc Fusion, men!!! Efter de 30 dage kan du stadig bruge gDoc Creator for PDF to DOC helt gratis. Ulempen ved denne metode er at du skal hente omkring 100 MB for at få fingrene i muligheden for at konvertere fra pdf til doc. Det er i min verden noget uinteressant at skulle installere sådan en moppedreng for at få fingrene i en converter.

www.globalgraphics.com/en/gdoc/free-creator

SmartSoft Free PDF to Word Converter
Endelig skal løsningen SmartSoft Free PDF to Word Converter nævnes. Det er et bitte stykke program på 5 MB og passer dermed også fint på en USB nøgle. Programmet er enkelt at bruge, idet du blot trækker pdf filen ind i programmet, hvorefter pdf filen konverteres til Word. Det ser ud til at virke, men vær opmærksom på at større pdf filer kan få et misvisende udseende, når de har været igennem dette maskineri.

http://smartsoft-free-pdf-to-word-converter.en.softonic.com


Modtag vores gratis nyhedsbrev – Spækket med tips og tricks til din computer

* Din e-mailadresse:
 
Email marketing via MailPlatform.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.