Fra pc til iPod med Sharepod

Fra pc til iPod med Sharepod

Nu bliver det efter min mening at overføre musik til og fra en iPod. Det sker med gratisprogrammet Sharepod.

Jeg har nogle gange forsøgt at hjælpe folk med at overføre deres mp3-filer (musikfiler) fra harddisk til iPod. Det er ikke altid nogen nem opgave, og hvis man ikke mestrer programmet iTunes ordentligt, risikerer man at få musikørerne i maskinen. Jeg er langt fra en iTunes-ekspert, og da jeg ikke ejer en iPod, er det til tider en abstrakt opgave at overføre musikken fra pc til iPod. Men ikke længere. Jeg fandt nemlig et program, der er gratis for private brugere.

Det hedder SharePod, og tackler lige netop de opgaver, som man oftest har brug for, når mp3-afspilleren skal fyldes op med musik. SharePod anvender en særdeles venlig brugerflade og man finder hurtigt rundt i programmet. Selv om jeg sjældent roder med iPod-afspillere, er SharePod et program jeg vil anbefale folk, der er trætte af det besvær, som iTunes somme tider medfører.

Bruger du iTunes?

www.getsharepod.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.