Fra pc til fjernsyn

Fra pc til fjernsyn

Nå, så sidder jeg her med en ordentlig stak billeder fra min tur til Grønland, hvor jeg var oppe i forbindelse med mit arbejde. KNI er ved at etablere e-handel i Grønland, hvilket resulterer i Pisisa.gl pr. 1. maj. Under mine ti dage i Grønland tog jeg en masse billeder med det digitale kamera, hvorefter disse blev overført til min bærbare computer. Og der ligger de jo godt. Nu er det bare således at jeg godt kunne tænke mig at holde en lille fotoaften, hvor venner og bekendte kan komme og få en lille morfar, mens jeg tegner og fortæller. Problemet er at min MacBook Pro kun er på 15 tommer, og derfor bliver synsfeltet noget småt. Hvis man dog bare kunne få vist billederne på tv-skærmen i stuen.

Og det kan man – endda trådløst – hvis man investerer i det nye sæt fra HP. Det hedder HP Wireless TV Connect, og det er lige netop hvad det handler om: at overføre ting og sager trådløst fra computer til fjernsyn. Og hvordan kan det så lade sig gøre? Hvad indeholder sådan et sæt? Først og fremmest er der tale om en sender og en modtager. Senderen kobles til computerens USB og HDMI port, mens modtageren kobles til fjernsynets HDMi port. Helt konkret ser løsningen således ud:

Nem opsætning på 5 minutter
En sender kobles til computeren. Et kabel går fra USB porten ind i en sender, der samtidig skal kobles til computerens HDMI port. Hvis man har en MacBook, er man afhængig af et converter stik. Når denne sender er installeret (det går helt automatisk), mangler man at gøre fjernsynet klar. Her installerer man en modtager, som kobles til fjernsynet via HDMI. Samtidig skal modtageren have strøm fra en stikkontakt.

Det er sådan set det. Nu er fjernsynet klar til at modtage signal fra computer til fjernsyn, og den trådløse løsning gør, at man slipper for irriterende ledninger. Hermed er man klar til at se digitale billeder, sjove PowerPoints, spille spil, tjekke Youtube videoklip, læse Facebook opdateringer eller hvad man nu ønsker på fjernsynet. Det hele fungerer via HP Wireless TV Connect. Man kan streame i fuld HD kvalitet (1080 pixels). Løsningen koster godt 1500 kroner, så man skal lige overveje om man kan leve med kabler.

Se mere på HPs hjemmeside

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.