Fra foto til tegning

Fra foto til tegning

Fra foto til tegning, fra billede til maleri? FotoSketcher er navnet på et gratis program, der ændrer dine digitale fotos til tegninger eller malerier. Egentlig kan programmet ikke så meget andet, men det kunne være et sjovt indslag, hvis man ønsker at fremstille tegninger og malerier ud fra de billeder man har liggende. Det kunne for eksempel være et bidrag til den “personlige gave” eller hvis bryllupssangen skal shines op med nydelige tegninger. Programmet har to “vinduer”: et hvor du ser dit digitale foto og et hvor du ser det færdige resultat efter du har foretaget dine valg med hensyn til farver, kontraster, tegningstype og andre relevante valg.

FotoSketcher er sådan set et meget hyggeligt program, men hvis man forventer en lang række spændende features, skal man lede andetsteds. Effekterne er så som så, og det er begrænset hvor spændende man kan gøre sine tegninger og malerier. Dog skal det retfærdigvis siges, at det er et, lille hygsomt stykke software, som kan peppe kedelige digitale fotos op til spændende malerier og tegninger. Desuden er det et superprogram, hvis man ønsker at skabe små, personlige illustrationer til eksempelvis takkekort, festsange og invitationer.

Der skal downloades omkring tre MB. Når programmet er installeret er man parat til at udføre kunstneriske og kreative værker: fra foto til tegning – fra billede til maleri 🙂

www.fotosketcher.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.