Fra fjende til ven

Fra fjende til ven

Af karsten Knudsen

Så kom dagen hvor jeg begav mig ud i noget værre noget! Jeg har altid været tro pc-bruger og har hadet Apple, så længe jeg kan huske. Men en dag hvor vi var på gadget messe, havde jeg bestemt mig for at jeg skulle have en tablet med hjem, men det jeg kom hjem med, havde jeg aldrig drømt om! Jeg havde 2 venner med, der begge er Mac fanboys.

På gadget messen fik jeg leget med både en Samsung Galaxy og en iPad 2, og jeg måtte jo indrømme at Samsung’en laggede (hakkede), hvorimod iPad 2’eren kørte uden noget laggeri, så mit valg endte på en iPad 2. Jeg må krybe til korset og sige at jeg er utrolig glad for den, ja så glad, at jeg nu har bestilt en iPhone 4s -hvad skal det dog ikke ende med?!

En ting jeg har indset er, at Mac-maskinerne er utrolig brugervenlige. 5 minutter efter jeg havde sat iPad 2 til computere i huset, spillede hele molevitten. Respekt, måtte jeg erkende! Jeg har måttet høre meget over min gang over til Mac, men ja, det har jeg selv bedt om, men jeg har ikke fortrudt det – hehe.
En af grundene til min overgang er, at jeg har prøvet det hele: Symbian, Android, Windows mobile osv. og nu IOS. Jeg har fåetlyst til at prøve noget helt nyt, noget jeg aldrig har prøvet, så ja, jeg har fået udvidet mine horisonter enormt meget den sidste måneds tid. Nu er jeg spændt på om jeg kan affinde mig med en iPhone, men det vil tiden vise sig!

Til sidst skal det siges, at konen også har fået investeret i en iPad 2, mon ikke også hun skal have sig en iPhone? Det tror jeg nok hun skal 🙂

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.