Forebyggelse mod indbrud

Forebyggelse mod indbrud

Så ankom sommerferien til en masse danskere. Nogen vælger at holde ferien hjemme, mens andre rejser til udlandet eller i sommerhus. I mange tilfælde betyder det, at indbrudstyve har frit spil til at bryde ind i huset og stjæle værdifulde effekter fra skabe og skuffer. Der er derfor ekstra god grund til at passe så godt som muligt på sine ejendele. Ved hjælp af 9 gode tips kan du optimere dit hjem imod indbrud. Det er Verisure, som giver de gode tips via en pressemeddelelse. De angiver blandt andet ny teknologi, som et stærkt middel mod indbrudstyve. Styr dine el-installationer med en app på din smartphone. Tænd fjernsynet og lamper med app’en selv om du slet ikke er i nærheden af stikkontakterne. Men lad os se på nogle af de gode råd fra Verisure.

  • Nabohjælp og naboovervågning er måske de bedste midler imod indbrud. Lad naboerne holde med huset, mens du er væk og bed dem om at bruge skraldespand, tørrestativ og carport.
  • Glem alt om at holde vennerne opdateret på Facebook, at du nu sidder i en lækker strandstol med en rom og cola. Indbrudstyve læser også Facebook.
  • Klip din hæk så der er godt udsyn til dit hus fra vejen. Indbrudstyve synes det er ufedt at de bliver overvåget fra gadehøjde.
  • Få det til at se ud som om, at der er nogen hjemme. Stil malergrej ud på terrassen, læg legetøj på græsplænen eller parker et par løbesko ved døren.
  • Installer en alarm og sæt tydelige mærkater i vinduet. Overvej at montere et kamera, der live viser den fæle indbrudstyvs sande ansigt til selskab eller andre.
  • Nye apps gør det muligt at styre dine elektriske apparater fra din smartphone, så du kan tænde og slukke for lys, TV, radio, osv., uanset hvor du befinder dig i verden.
  • Skjul dine værdigenstande, så de ikke er synlige fra vinduet, hvor tyve som regel nysgerrigt kigger ind, inden de smadrer en rude.

www.verisure.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.