Fodboldstjerner på æsken

Fodboldstjerner på æsken

Electronic Arts er nu ude med navnene på de spillere, som kommer til at pryde æskerne på det kommende FIFA spil, FIFA 13. Det er ingen hemmelighed, at FIFA hører til mit absolutte favoritspil, når det handler om underholdning til Xbox 360, og selv om jeg oftest får klø af konsol og menneskelige modspillere, så finder jeg FIFA uhørt underholdende og udfordrende. Jeg har haft glæde af at følge spillets udvikling de seneste mange år, og det er sjældent at jeg er blevet skuffet, når den nye version af spillet er landet i hjemmet. FIFA 13 udkommer den 27. september, og om alt går vel så er spillet også at finde på husets spilhylde til den tid.

Nu røber Electronic Arts hvilke spillere, som kommer til at fremstå som spillets spydspidser på spilæskerne i en række lande. Det er jo således at der er forskel på æskerne i en række lande. Eksempelvis er æsken i Tyskland ikke ens med æsken i England, som ikke er lig med æsken i Spanien, som ikke er lig med æsken i Ungarn. Und so weiter! Og hvem kommer så til at danne det store idolbillede rundt omkring? Jo, det gør så prominente navne som

  • Lionel Messi
  • Joe Hart
  • Karim Benzema
  • Claudio Marchisio
  • Roberto Soldado
  • Med flere

– FIFA 13 udkommer med verdens bedste og mest spændende fodboldspiller, Lionel Messi, på coveret over hele verden, hvilket er den perfekte måde at præsentere det bedste fodboldspil, vi nogensinde har skabt, på,” siger Matt Bilbey, senior-VP og leder af fodboldafdelingen hos EA SPORTS. Screenshots og andre informationer om spillet kan hentes på hjemmesiden. Det ser lovende ud!

www.ea.com/soccer/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.