Flotte temaer til WordPress

Flotte temaer til WordPress

WordPress er verdens mest udbredte system, når det handler om at skabe hjemmesider. Nettips, som du har mellem hænderne i disse sekunder, er skabt i WordPress. I nogle år var Nettips en ren Joomla oplevelse, men i dag kører vi WordPress af forskellige årsager.

En af årsagerne er de mange flotte temaer, som du kan få til WordPress. Temaer er sådan set blot et begreb, der går på udseendet af din WordPress hjemmeside. Der findes i tusindvis af forskellige temaer til WordPress, og temaet, som vi bruger her på Nettips, hedder Multinews.

Dette tema købte vi på Themeforest.net hvor du finder utroligt mange flotte temaer til forskellige formål. Themeforest er muligvis det mest anerkendte sted for købe-temaer, og du finder en bred vifte af kvalitets-temaer til WordPress dér.

Brugervenligt tema – ikke alt for nørdet

I mit civile virke arbejder jeg en del med at skabe hjemmesider for folk og virksomheder. Her er det ingen hemmelighed at kunden og jeg ofte går på jagt efter det optimale tema hos Themeforest. Dels er der mange temaer at vælge imellem og dels får du et fingerpeg om de enkelte temaers kvalitet ved at kigge på brugeranmeldelser og antallet af salg.

Hvis jeg skal nævne nogle af de temaer, som jeg har haft fingrene i, kunne det være temaet Enfold. Enfold er et af de meget populære temaer til WordPress, som efterhånden har vundet mange fans. I disse sekunder er Enfold solgt over 500 gange i sidste uge, hvilket jo er pænt købmandsskab, når man tænker på, at folkene bag temaet sælger Enfold til 59 amerikanske dollars.

Pudsigt nok er temaet X også voldsomt populært hos Themeforest. Og jeg skriver pudsigt, fordi jeg rent faktisk synes at det er et lidt for avanceret tema, som ikke er specielt nemt at få til at makke ret. Brugervenligheden bør være i top, når du investerer i et tema til WordPress. Jo nemmere det er at have med at gøre, jo mere motiverende er det at skabe nye sider på dit website.

Tjek karakterer og kommentarer

Dette er desuden meget essentielt for mig, når jeg skal aflevere et website til en kunde. Hvis temaet er for nørdet strikket sammen, risikerer kunden og jeg at få en kedelig oplevelse, hvor det bliver for bøvlet fremadrettet, når siden skal ændres, redigeres og opdateres.

Themeforest har et meget bredt udvalg af spændende og flotte temaer til WordPress, og hjemmesiden har tilmed delt temaer op i kategorier, så du nemt kan finde et tema, som opfylder dine behov til lige netop din branche. Når du har fundet et tema, som ser interessant ud, kan du klikke på Live Preview for at få et indblik hvordan temaet kan skabe dit webdesign.

Tjek også Buyer Rating, som er en slags karakter for det pågældende WordPress tema. Hvis du har tiden til det – og det bør du have når du bevæger dig ind på Themeforest – så læs nogle af de kommentarer, der er skrevet til det valgte tema. Læg også mærke til hvordan der ydes support til det pågældende tema. Men giv dig god tid, for der er oceaner af flotte temaer derinde!

Themeforest.net

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.