Firefox: flere sider baglæns

Firefox: flere sider baglæns

Når vi surfer på nettet, er det med hjælp fra en browser. En browser er et program, man ser hjemmesider med, og disse browsere fås i mange forskellige modeller – ligesom biler, telefoner og køleskabe. Verdens mest udbredte browser hedder Internet Explorer, og førstepladsen skyldes formentlig at denne browser er/har været integreret i Microsofts styresystem, Windows. Heldigvis findes der alternativer. Opera, Chrome og Firefox er tre andre gode browsere, som magter surfturen mindst lige så godt som Internet Explorer. Der er dog en enkelt ting, der generer folk i Firefox…

Det handler om Tilbage-knappen, altså den knap man bruger hvis man skal tilbage til en af de hjemmesider man nyligt hat besøgt. I gamle dage lå der nemlig en lillebitte pil, som man kunne klikke på og dermed se de seneste ti sider man havde læst, men denne lillebitte pil er nu forsvundet. Faktisk har man kun en Tilbage- og Fremadknap – men ingen lillebitte pil… Hvad gør man så?

Jo, hvis du ønsker at få en oversigt over de seneste sider du har besøgt i Firefox, kan du venstreklikke og holde museknappen nede på Tilbage-knappen. Herved fremkommer en liste over de hjemmesider du senest har besøgt i browser-sessionen. Kendte du den finte?

www.mozilla.com/da/firefox/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.