Fire plejende fredagslinks

Fire plejende fredagslinks

Ugen nærmer sig sin afslutning, inden weekenden træder i karakter. Der sker noget hver dag, og heldigvis har vi aviser og diverse medier på nettet til at holde os velorienterede om de emner, der bør optage os. Dette kunne for eksempel være en gedigen mandskabsbarbering hos DR. En masse dygtige emdarbejdere er blevet prikket (sindet – haha, vanvittigt udtryk) og underholdningsorkesteret er sagt op. Skotterne er delt over i to, mens tyskerne oplever pæn succes i fodboldens Champions League. Og så er der ugens fredagslinks på Nettips. Efterhånden en sand og uundværlig klassiker. I dag fokuserer vi på så spændende emner som skønne Rihanna, som godt ved, hvordan man synger for. Så er der en gratis billed tjeneste, noget om Paris, campingvogne samt Claude Monet.

www.adria.dk: Adria skulle være lidt af en konge inden for campingvogne. Der er Google, Microsoft, Apple og så er der Adria. Se den nye 4Four i 29 forskellige farver. Wow!

www.parisguiden.dk: Hvis du overvejer en tur til Paris, må du huske at se det store tårn og den triumferende bue. Hvad ellers? Find inspiration til Paris i Parisguiden.

www.claudemonetgallery.org: Apropos franske vafler. Tjek denne side ud om den verdensberømte maler Claude Monet og se en masse af hans fantastiske værker. Picadillo ser hyggelig ud, men om den er nyttig, bør du lige give mig et svar på.

www.rihannanow.com: Rihanna er populær. Næsten 90 millioner følgere på Facebook. Og køn er hun jo også. Så her er hendes personlige hjemmeside med musik, fotos og den slags.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.