Fire gratis programmer fra Magix

Fire gratis programmer fra Magix

Her er fire udmærkede programmer fra Magix. Programmerne er gratis og handler om billeder og musik.

Magix har tidligere fået rosende omtale i disse spalter. Firmaet producerer ganske glimrende programmer til billed- og musikredigering, og nu sender firmaet fire programmer ud, som folk kan downloade kvit og frit. Det er jo næsten for godt til at være sandt. Programmerne er netop multimediesoftware, som kan bruges i forskellige sammenhænge.

Slideshow Maker er brugbart, hvis man har en stak digitale billeder, som man ønsker at skabe en slags film ud fra. Med indbyggede effekter, overgange og kamerabevægelser får du pludselig skabt en livagtig film med dine stillbilleder, og du kan sågar tilsætte din egen musik. Dermed skaber du et show, hvor helt stille billeder pludselig er i bevægelse.

FunPix Maker er et oplagt program til folk, som ønsker at skabe sjov og ballade ud af deres digitale fotos. De fleste kender til småkedelige fotos på harddisken, men dette program magter at ”ødelægge” billederne, så man med ét har helt andre oplevelser ud af dem. Hvorfor ikke tildele husbonden en stor overarm á la Schwarzenegger, og måske trænger naboen til et ansigtsløfte? Der er muligheder nok i programmet.

Lav din egen musik
Xtreme Print Studio er programmet til os, som godt kan lide at skabe vores egne hylstre til cd’er og dvd’er. Det sker ikke så sjældent at skiverne forsvinder, fordi de ikke placeres i de rette æsker, men hvis man skaber sine egne covers, råder man måske bod på den uvane. Brug dine egne billeder eller aíndscannede fotos til at skabe dine egne mesterværker.

Music Maker for MySpace er software for folket, som elsker at sætte musik sammen. Programmet kræver ikke musikalske kundskaber af dig, og de fleste kommer hurtigt i gang med at komponere deres egen musik fra bunden med god hjælp fra diverse skabeloner. Via en indbygget knap er der ikke langt fra at lægge musikken online på MySpace.

Find programmerne på www.magix.net

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.