Find rockgrupperne

Find rockgrupperne

Efterhånden kan man finde en løsning på de fleste spørgsmål, hvis man har internetforbindelse. Hvis du render ind i et problem, så søger du på det på nettet eller finder et eller andet forum, som du tror kan hjælpe dig. Hvad med at se om du selv kan finde ud af dette billede, hvor der skulle være gemt navnene på 75 rockgrupper, der har været i mediernes søgelys på et eller andet tidspunkt mellem 70erne og nu.

De forskellige figurer og symboler kan repræsentere navnene på grupperne og selv om de ikke alle er lige så kendte her i landet , og der er selvfølgelig nogle grupper som du sikkert mener også burde have været med, så burde alle med interesse for rockmusik i hvert fald mindst kunne finde mindst 10 grupper.

Der er selvfølgelig det med copyrighten, så hvis du klikker på dette link, vil du komme til en side hvor du finder det samme billede som her i artiklen , der kan det gøres så stort at det fylder væsentlig mere, så er der ingen undskyldninger for at sige at billedet er for småt.
http://www.moillusions.com/2006/04/virgin-digital-find-75-bands-illusion.html

Du kan selvfølgelig snyde ved at læse længere nede blandt kommentarerne, men så snyder du kun dig selv for at bruge hjernen, så hvis du ikke er bange for at tænke lidt kreativ så er det bare om at komme i gang.

På et eller andet tidspunkt kan man selvfølgelig løbe lidt surt i det, så for at det ikke går hen og bliver for svært, så kunne du eventuelt kikke lidt på nedenstående link, hvis du har svært ved at finde flere.

http://www.instructables.com/community/Find-50-bands-in-this-picture/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.