Find brugte biler

Find brugte biler

Mange danskere vælger internettet frem for aviser og brugtbilsforhandlere, når de er på udkig efter en ny, brugt bil. Internettet er opdateret og viser langt de fleste brugte biler, der er på markedet, mens aviserne somme tider ikke når at opdatere annoncerne. Det betyder at biler, der på papiret er til salg, er solgt i mellemtiden. Desuden giver nettet et stort udbud af brugtbilsforhandlere, og dermed behøver man ikke at spadsere ned til byens bilsalg for at købe katten i sækken dér… Næ, internettet er smart på mange områder, og udbuddet samt differentierede priser er jo spændende faktorer, når man ser efter ny, brugt bil. Bilbasen er an af de hjemmesider i Danmark, som har flest brugere, og nu ændrer Bilbasen taktik.

Det handler om brugervenlighed. I gamle dage ville Bilbasen rigtigt gerne have, at brugerne, det vil sige dig og mig, klikkede på så mange sider som muligt for at hente inspiration blandt Bilbasens biler. Vi kunne klikke i timevis for at finde lige netop den bil vi ønskede. I dag satser Bilbasen på at vi skal bruge så få klik som muligt, når vi leder efter den næste brugte bil til carporten.

Direkte til benet
– Vi har skåret helt ind til benet og fjernet alle unødvendige elementer. Brugerne har fokus på at søge efter biler på vores side, og de skal ikke forholde sig til bannerreklamer eller andet på vores forside. Jeg mener, at vi sender et stærkt signal til såvel brugere som kunder med den nye strategi, siger Anders A. Andersson, direktør for BilBasen.

Og jeg skal da indrømme at det er en herlig udvikling. Fremover vil Bilbasen via cookies huske den computer jeg sidder ved, og hvis jeg tidligere har søgt efter en brugt Ford Fiesta, så vil Bilbasen fremover hilse mig velkommen med billeder af sådan en automobil. Desuden er det blevet nemmere og hurtigere at gå direkte til benet, hvis man er ude efter et bestemt bilmærke, model og årgang. Jo, Bilbasen skal have thumbs up for denne opdatering, og der hersker vist ingen tvivl om, at Bilbasen er udviklet efter konceptet fra eBay, som tilfældigvis ejer Bilbasen.

www.bilbasen.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.