Filer i Android

Filer i Android

Mange af os anvender smartphones med Android ombord. Jeg har brugt Android i en årrække, og jeg har altid fundet mig godt tilpas i Androids selskab, hvorimod mit forhold til iPhone og iOS har været noget anstrengt. Nå, vi skal ikke starte mudderkastning omkring styresystemer til smartphones. Jeg går direkte til sagen: ofte når jeg har brugt min Android smartphone kan jeg være i tvivl om, hvor jeg for eksempel har gemt billeder eller dokumenter, som er downloadet fra internettet eller fra en Dropbox konto, som jeg har fået adgang til. Faktisk synes jeg ikke at filhåndteringen i Android er vanvittig god, så nu har jeg lige installeret en app, der hjælper mig med at finde ting og sager, som er lagt på min smartphone for nyligt.

Denne app hedder Recent og er helt gratis at tage i anvendelse. Mon ikke det allerede nu begynder at lyde interessant for dig? Men hvad kan den så, denne Recent? Jo, du downloader og installerer denne gratis app, som hurtigt tager et overblik over de apps du har på din smartphone, hvilke der er installeret for nyligt, hvilke downloads du har muntret dig med og hvilke billeder du har taget for nyligt. Alt præsenteres på en nem og overskuelig måde. 

Recent lægger desuden en smart genvej på din skærm, så du hele tiden får et cirkulært overblik over de narrestreger du har foretaget dig på din Android. Denne finesse synes jeg umiddelbart er en anelse anmassende. Heldigvis kan du slå ikonen fra under indstillingerne. En genvej på dit ”skrivebord” hjælper dig med at finde de ting du har arbejdet med for nyligt på din smartphone. Du finder appen i Play butikken eller ved at bruge nedenstående link.

Hent Recent i Butikken

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.