Fikse tasker til fikse netbooks

Fikse tasker til fikse netbooks

Der er for alvor kommet i gang i salget af de små, smarte bærbare pc’er med skærmstørrelser fra otte til ti tommer. Disse bærbare vidundere kaldes også for netbooks, og it-branchen oplever næsten eksplosionsagtige salgstal. Årsagen er indlysende: der er tale om små, lette computere, der er nemme at tage med sig overalt. De fylder næsten ingen ting, og de vejer sjældent mere end halvanden kg. Det er alligevel af stor vigtighed at man beskytter sin netbook, når man er på farten. Den kan sagtens smutte ud af ens hænder, og hvis man endelig putter den ned i rygsækken eller den almindelige arbejdstaske, risikerer man at den ligger og får stød under transport.

Beskyttelse mod tryk og fugt
Targus producerer computertasker i adskillige afskygninger, og de præsenterer i disse dage nogle ganske smarte tasker til netbooks. Her er der tale om tasker, som matcher den klejne størrelse på computeren, og de fås i forskellige modeller. Man kan således vælge imellem almindelige skuldertasker eller cykelvenlige rygsække.

Jeg fik fingrene i en såkaldt slip case, som passer perfekt til en netbook med en ti tommer skærm. Den har en nylonbetrukket yderside, så computeren beskyttes mod tryk og fugt.  Tasken kan enten åbnes ovenfra, hvor flappen med velcrolukning giver hurtig adgang, eller den kan lynes op i bunden og åbnes, så man kan arbejde på den bærbare, mens den ligger i tasken. Desværre er der ikke plads til strømforsyningen, så enten skal man have slip casen med i en anden taske, eller også skal man huske at få ladet netbooken op inden afgang. Vejledende udsalgspris: 199 kroner

www.targus.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.