Fight Night Champion

Fight Night Champion

Der er dømt verdensklasse boksning, når Electronic Arts udkommer med den nyeste udgave af boksespillet Fight Night Round. Denne gang hedder spillet ikke “Fight Night Round” som det tidligere har gjort. Nu har EA navngivet det til “Fight Night Champion”. Du har mulighed for at vælge spiltypen “Champion Mode” inde i spilmenuen. Her styrer du den professionelle bokser, Andre Bishop igennem et Hollywood inspireret bokseeventyr. Andre Bishop bokser i middelvægtens verdensklasse, men hans karriere falder desværre sammen da han kommer i fængsel på grund af en voldsdom. Det er nu dig, som skal få Andre Bishop tilbage til tops, men nu i en vægtklasse højere. Her starter bokseeventyret for alvor.

Grafikken i “Fight Night Champion” er rigtig flot. Jeg har spillet det i HD på min Xbox 360, og det er faktisk rigtigt lækkert at se på. Specielt når du har knockout’et en af dine modstandere. På automatisk vis vises et klassisk replay af Knockout’et. Her er detaljerne meget høje, og du får det hele med! Spyttet flyver ud ad munden, og han falder voldsomt til gulvs. Av for dælan!

Som spillet glider derudad opdager Andre Bishop at der er langt til toppen, og at mange forhindringer skal viftes af vejen, før han får bæltet omkring livet. Det er dog ikke kun i bokseringen at kampene skal udkæmpes. Der foregår nemlig også lyssky til i kulisserne. Spillet er udkommet til Xbox 360 og PlayStation 3

www.ea.com/fight-night

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.