FIFA 12 på banen

FIFA 12 på banen

FIFA 12 er ude. Ikke sådan off side, men ude i butikkerne. Og det er vi mange, som er glade for. Electronic Arts står bag dette fodboldspil, som efter min subjektive vurdering er verdens bedste fodboldspil til pc og spilkonsoller. I mange år har vi her i huset set frem til dagen, hvor det nye spil i FIFA-serien udkommer, og den dag er altså fremme i kalenderen. Det er med andre ord nu, at vi skal have tændt for husets Xbox 360, have tilsluttet maskineriet til internettet, og så ellers komme i gang, gerne med popcorn og cola på bordet.


Det er helt klart net-delen, der gør FIFA 12 til et helstøbt fodboldspil. Det er vældig interessant at udfordre andre online spillere fra hele verden, og som altid i denne slags scenarier er der ikke forskel på om du er barn eller voksen. Alle kan spille imod hinanden. Gratis. Og det er der millioner af mennesker der gør hver dag. De logger på deres spilkonsol og deltager i den ene fodboldkamp efter den anden, hvor glæder og ærgrelser overlabber på fløjene.


Sjovere dribleture
Og heldigvis er det i dag således, at hver eneste kamp du spiller i FIFA 12 tæller i den samlede tabel. Du optjener point, og derved har du chancen for at komme lidt højere op i hierarkiet, og du kan naturligvis koble dine oplevelser i FIFA 12 sammen med din Facebook-profil, hvis du har sådan en. Support Your Club er den del i spillet, hvor du udtrykkeligt give dit personlige favorithold din uforbeholdne støtte og support. Ved at indtage positionen på dit favorithold kan du udfordre alle rivaliserende klubber, og hvis du er dygtig og hiver sejre hjem, løftes dit favorithold i den samlede favoritholdsliga.


Selve spillets udtryk er blevet endnu bedre siden 11’eren. Grafikken er nok en gang blevet flottere, spilstyringen er piftet op i den rigtige retning, og egentlig kan man kun blive imponeret over den naturtro gengivelse af fodboldspillet, som opnås i FIFA 12. Precision Dribbling gør det eksempelvis sjovere at drible med bolden, og du kan nu drible løs, også på mindre og snævre områder på banen. Tactical Defending er et andet begreb, der gør at det pludselig er blevet sværere at forsvare eget mål, hvis man ikke tænker sig grundigt om. Der er nu over 500 klubber at vælge imellem i FIFA 12. Spillet udkommer i dag og fås til de fleste spilkonsoller, Mac-gadgets og pc.


www.ea.com/dk/fifa-12

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.