Fem zuveræne fredagslinks

Fem zuveræne fredagslinks

Så er det fredag – og ikke en tilfældig fredag. Nope. Det er Black Friday. Hvad er Black Friday, spørger nogen måske. Det korte svar er at Black Friday er indkøbsvanvid i USA oven på Thanksgiving, og nu er gader og stræder sorte af mennesker, som skal ud og gøre røverkøb.

Røvere skal man generelt holde sig fra. De stjæler jo, og det går ud over uskyldige folk, så røvere sympatiserer jeg ikke med. Det gør jeg derimod med Mogens Lykketoft, som efter min mening er en af Danmarks dygtigste politikere. Nu skal Lykketoft lede FNs generalforsamling, og når han starter op på jobbet i 2015, vil han være 69 år. Han stopper således som 70 årig, da jobbet er af et års varighed.

Alder betyder ingenting, så længe man kan passe det, som skal passes. Alder er jo egentlig blot et tal, afledt af ens dåbsattest, og når man er blevet gammel nok, kan man blive straffet, hvis man er røver. Hvis man er en meget ung røver, kommer man ikke i fængsel, men det er en helt anden sag.

Denne uges fredagslinks handler om mange forskellige ting, blandt andet Black Friday, hundemad, printervenlige hjemmesider, nyheder og Tinderbox billetter.

www.gilpa.dk: hundefoder og kattemad af høj kvalitet. Gilpa.dk importerer selv deres produkter til hunde og katte, direkte fra markedets mest erfarne producenter – og leverer produkterne videre til dyrlæger, opdrættere, kenneler, pensioner, jagtbutikker mv. Du kan også handle hundemad og kattemad til privat brug via hjemmesidens velfungerende shop.

http://www.reddit.com/r/blackfriday: Reddit er stedet hvor man oftest får nyhederne først. Man får i al fald gode historier serveret, og hos Reddit har de da også en sektion, der udelukkende handler om Black Friday. Vælg mellem hotte og nye historier. Hvis du er på udkig efter noget bestemt, burde du kunne finde en god historie hos Reddit.

www.printfriendly.com: Det er langt fra alle websites, der er printervenlige. Nettips er vel ikke det mest venlige organ mod papir, der er set, og så er det jo godt at man kan gå ind på Prientfriendly og få serveret en printervenlig udskrift uden alt for mange reklamer og overflødige sager.

www.newsmap.jp: Jeg ved ikke om jeg har præsenteret dette link før, men nu gør jeg det altså (igen). Det handler om nyhedsoverskrifter i stride strømme på kryds og tværs. Du kan tilpasse nyhederne efter dit temperament, og der er en masse lande at vælge imellem. Brug også søgefunktionen. Prøv for eksempel at søge efter Black Friday!

https://billet.dk/events/13409-Tinderbox_Festival: Endelig skal jeg ikke afholde mig fra at linke til billetsalget der retter sig mod den kommende Tinderbox festival i Odense. Selveste Robbie kommer, og det gør verdens mest populære DJ også. Han hedder Calvin Harris. Hvis jeg skulle vælge imellem Robbie og Calvin, så vinder Robbie ikke.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.