Fem ydre fredagslinks

Fem ydre fredagslinks

Denne omgang fredagslinks forfattes på en færge på vej til dejlige Ærøskøbing. Ærø er efter min mening en af Danmarks allerdejligste øer, og hvis du endnu ikke har besøgt øen, kan det varmt anbefales. Ærø er vel nok mest kendt for Ærøskøbing og Marstal, men tro mig når jeg siger, at Ærø er fyldt med dejlige steder, som man kun bliver i godt humør af! Og så er sejlturen i det sydfynske øhav et kapitel for sig. Billedet er taget igennem et færgeskodde (aner ikke om det hedder sådan, men jeg mener et vindue på dansk). Ellers skal jeg ikke opholde dig med mere unødig snak. Jeg vil langt hellere invitere dig til Inquirer, Grønland, Afdeling Q, Nexusland og CRM-marken.

www.pisisa.gl: Jeg har netop læst at 3G er på vej til grønlandske byer. Dette link er en hyldest!

www.google.com/nexus: Indrømmet! Jeg er Nexus-dreng, når Nexus er pakket ind i godt hardware. Den nye Nexus 7 tablet ser vældig interessant ud.

www.kvindeniburet.dk: Dansk film baseret på Jussi Adler-Olsens roman. Ikke for børn!

www.billigcrm.dk: Jeg er på udkig efter et godt CRM til en penge, jeg har råd til. Denne CRM løsning er gratis. Har du et godt forslag?

www.theinquirer.net: Masser af gode artikler om GTA 5, LG smartphones, Google, Samsung, Netflix, Android, Microsoft, Apple, iPad, HP, 3D printere, NSA, HTC…

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.