Fem yderligtgående fredagslinks

Fem yderligtgående fredagslinks

Somme tider tænker jeg over, hvor hurtigt dagene går. Man bemærker det vel ikke så meget i det daglige, men pludselig bum! Så er det atter EF-dag (Endelig Fredag). Jeg skal skåne læserne for en sludder for en sladder og komme direkte til sagerne. Folk, der snakker udenom, burde overhales indenom! Denne omgang fredagslinks tager dig med på en spændende netsafari, hvor du blandt andet møder en fildeling, hvor du kan dele store filer på op til 2 GB med andre. Tjek også Flightstats, som er en superservice for folk, der interesserer sig for flyafgange. Du kan også vælge at tegne din egen tændstiksmand og lade ham indgå i et drama uden lige. Og hvordan med humøret? Er du glad eller trist, så find en passende musik på Stereomood. Endelig er der et tip til SEO interesserede. En lille extension til Firefox kan måske hjælpe dig videre. God weekend.

www.drawastickman.com: Et drama uden lige, hvor tændstiksmanden måske klarer paragrafferne. Ps. Du tegner selv hovedpersonen!

www.stereomood.com: Hvordan er dit humør? Trænger du til en smule musik, der understøtter stemningen?

https://addons.mozilla.org/da/firefox/addon/website-seo-analysis: En SEO extension til Firefox. Tak til Prutterhunden for tippet!

www.flightstats.com: Et imponerende opslagsværk over flyafgange fra hele verden. Er dit fly forsinket?

www.wetransfer.com: Har du behov for at dele store filer med andre? Så prøv denne gratis fildeling, hvor I kan dele filer på op til 2 GB.

Golfudstyr

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.