Fem ydergående fredagslinks

Fem ydergående fredagslinks

Nå, så sker det i dag: OL åbner op og det sker et sted nær Rusland. Ikke mere snak om russere og toiletter til journalister. Nix, lad os i stedet fokusere på livets spændende og alsidige aspekter. Vi er jo omgivet af interessante muligheder, og når den ene dør lukkes, åbnes en anden. Spring ud, venner! Denne fredag er i mine dygtige kursisters tegn. Hugo, Kim, Per, Allan, Erik, Jørgen og Jan har hjulpet mig med så vilde fredagslinks, så du kommer i nærheden det gyldne spil med dartpilen, selveste svigermor, SF som er et parti i bevægelse, Vinter OL og så naturligvis emnet over alle emner: Øl! Skål og god weekend.

 

www.bryggerietrefsvindinge.dk: På Fyn laves noget af den bedste øl, du kan købe i Danmark. Min egen favorit er Refsvindinge, hvor de sætter en ære i godt håndværk uden at det bliver forfinet!

www.dart-ddu.dk: Dart er lidt af en overset idrætsgren, som af mange kun forbindes til øldrikning, cigaretter og værtshusstøj. Intet kunne være mere forkert. Dart er nemlig også en rigtig gentlemansport.

www.vittigheder-jokes.dk: Hvis du er ude efter vittigheder om din svigermor, kan du bevæge dig ind til Vittigheder Jokes og inde kategorien derinde. Gå nu hjem, Svigermor…

www.sf.dk: Hvilken uge for SF! Der sker dælme noget i det parti. Webmasteren skal vist have overtidsbetaling det kommende stykke tid. Stakkels person. Vi håber alt det bedste for SF.

www.olympic.org: Og i dag starter OL i Sochi. Der skal arbejdes i kuldegrader, så ifør dig skøjter, ski eller bobslæde. Af sted, kammeratski!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.