Fem xylofonistiske fredagslinks

Fem xylofonistiske fredagslinks

Vi nærmer os afslutningen på en efterårsferie, og selv om det ikke er alle danskere, der har slappet af her, der og alle vegne, tør vi godt påstå, at mange læsere har ventet på denne omgang fredagslinks. Det respekterer vi fuldt ud via links, som sender dig ind på hjemmesider, som for eksempel en Google tjeneste, der er ukendt for mange, en dansk ekspert udi søgning på internettet, en tilfældighedsgenerator (!) med bl.a. plat eller krone, en servide der hjælper dig med at sprede videoklip samt mulighed for at redigere, tegne og føje billeder til pdf-filer.

http://erikhoy.blogspot.dk: Her er en dansker, som ved en hel del om internetsøgning. Spændende læsning. Tak til forummedlem Anxa for linket.

www.random.org: Har du brug for et tilfældigt tal, eller har du lyst til en omgang plat eller krone?

www.pdfescape.com: Har du en pdf-fil, som du godt kunne tænke dig at redigere lidt i eller måske tilføje kruseduller eller billeder til?

www.oneload.com: Hos OneLoad kan du uploade videofilm, som herefter hurtigt kan spredes til mange forskellige sites samt sociale medier.

www.google.com/webfonts: En Google service jeg intet kendte til. Find massevis af open source fonts (skrifttyper) på siden.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.