Fem xentriske fredagslinks

Fem xentriske fredagslinks

Nå, så fik Morten Olsen åbenbart en kold skulder fra DBU, fordi han kritiserer visse forhold i æteren. Kritik skal holdes internt, er der nogen der mener. Og det er da også min holdning et langt stykke ind i skoven, for loyalitet er et begreb, der bør bevares med største forsigtighed. Og forsigtighed skal der også til, hvis man foretager en kometlanding.

Rosetta landede på en komet, der har et russisk navn. Altså ikke Putin. Eller Sharapova. Njetski. Et andet navn, der er så sjældent, at vi formentlig ikke hører om den lige med det samme, så jeg skåner læserne for at kyle dette navn i hovedet på jer. I stedet inviterer jeg ind til fem (faktisk seks) fredagslinks, som virkelig sparker til Søren i dag.

Vi åbner op for gratis adgang til et spændende online regnskabsprogram, en særdeles interessant og fremragende softwarepakke, noget om firmagolf, company day og logo golfbolde, Løgismose ost og vin samt den længe ventede Android 5 opdatering, som også kaldes Lollipop. Slik venter til min smartphone.

www.debitoor.dk: Debitoor er et gratis online regnskabsprogram til iværksættere og små virksomheder, som har brug for assistance til deres fakturering, indkøb og moms-indberetning. I øjeblikket kan du – hvis du er hurtig – få livslang adgang til deres premium plus konto á 99 kroner pr. måned. Sådan en gave uddeles til de 3.000 første tilmeldte. Jeg har tegnet en konto. Og det ser lovende ud til alternativ for Dinero.

www.imagegolf.dk: Den tidligere golf pro, Nicolaj Hansen, står bag dette websted, hvor han tilbyder en række ting til golfglade spillere. Der er således tilbud om at hjælpe til ved company day, altså en avanceret form for firmagolf, logobolde, altså golfbolde med logo, golftøj og golfsko. Husk ved samme lejlighed på www.pitchfork.sk som er min private sandkasse.

www.loegismose.dk: Jeg synes lige jeg skal nævne Løgismose, som vist nok er på vej i engelske ejerhænder. Løgismose er et større foretagende med hænderne i blandt andet Faldsled Kro, restaurant Kong Hans Kælder og nogle luksus fødevarebutikker i København, Lyngby, Århus og Odense.

www.android.com/versions/lollipop-5-0: Mens disse linjer sakrives, er jeg som et lille barn, der går og venter på at det skal blive juleaften. Android 5.0 er på trapperne, og min elskede Nexus 5 smartphone får snart den største Android opdatering nogensinde. På hjemmesiden får du mere info om Android 5.0, også kaldet Lollipop!

www.ninite.com: Ninite! Jeg havde næsten glemt dette fantastiske initiativ, hvor du selv sammensætter en perfekt pakke med enestående, gratis programmer. Vælg imellem så knaldlabre programmer som Chrome, TeamViewer, Skype, VLC, 7-zip, Picasa, IrfanView, Gimp, LibreOffice, Malwarebytes, Avast, Evernote, Steam, Dropbox, FileZilla og Audacity.

Læs også

1 Comment

  1. Allan F

    Den er allerede ude i vest-europæisk version til min Huawei Ascend 7, men det kræver ingeniørviden, hvis man skal slippe godt fra det. LG smartphones opgraderer “gennem luften”. Umiddelbart er Huawei smartfhones meget lækre, men kundeservice er ikke eksisterende. Det er ikke et mærke, jeg fremover vil anvende eller anbefale – bare som en velmént advarsel.

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.