Fem Windows 10’ske fredagslinks

Fem Windows 10’ske fredagslinks

Vupti da! Så skrives disse linjer på min stationære elskede pc, som nu triller derudad med en Windows 10 på harddisken. Jeg har i lang tid haft en notifikation liggende, som fortalte at Windows 10 snart ville blive installeret oveni i min Windows 7, men efter halvanden dags ventetid tog jeg arbejdstøjet på og opgraderede manuelt. Det gik helt smertefrit.

Dette foregik via det Windows-link, som du får herunder. Ved selv at hente opgraderingsværktøjet kan du sætte processen i gang, hvis du vel at mærke er interesseret i at få Windows 10 på din Windows computer. Personligt har jeg været lykkelig for min Windows 7 siden den udkom, og efter en fejlslagen opdatering til Windows 8, har jeg brugt 7’eren i nogle år efterhånden.

Windows 10 på dansk

Windows 7 har været det bedste styresystem fra Microsoft. Bedre end XP. Og jeg har nydt at bruge Windows 7, som spandt som en mis og som en Harley. Nu er tiderne skiftet, og fremadrettet skal jeg til at vænne mig til Windows 10, som dog allerede nu begynder at ligne en succes. På papiret. Og på skærmen.

Denne fredag lægger altså op til Windowslinks i stride strømme, men bare rolig. Jeg kan sagtens finde på andre spændende ting end et styresystem. Derfor får du også links til andet end computernørderier. Derfor kan du i dag få labre fif om – udover Windows 10 – dating, danske teknik-tips, animerede forklaringer på dit og dat samt cool stuff.

www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10: Dette er det link, som jeg selv brugte da jeg opgraderede fra Windows 7 til Windows 10. Du henter installationsfilen, dobbeltklikker på denne fil og lader Windows klare resten selv. Nemt. Hurtigt. Smart. Og den finder selv ud af hvilket sprog det hele skal ordnes i. Altså Windows 10 på dansk 😉

www.techstart.dk: Jakob Dam har startet Techstart op. Dette website minder ret meget om de elementer, som vi har brugt på Nettips igennem en årrække, og Jakob skal bydes hjertelig velkommen med et godt initiativ på den danske del af internettet. Vi opfordrer til at du bakker op om projektet.

www.animagraffs.com: Her kan du kloge dig på, hvordan en højttaler egentlig får lyd ud af sig! Ved hjælp af fiks grafik får du forklaret principperne bag en højttaler. Snart er du klar til at kloge dig næste gang du er til koncert med gutterne. Men der er også animationer, som handler om andet, for eksempel hvordan en motor virker, skateboardets hjul og moonwalk!

www.thoughtcatalog.com: Går du i det hele taget og småfilosoferer over tingene i din hverdag? Dette amerikanske website giver en række gode artikler, som handler lidt om hvert. Dette skal du huske, når du bliver forelsket. Når du giver tøj væk. Hvordan vælger du den forkerte person. Noget om kvindelige orgasmer (!). Sådan tager du på date. Og meget mere.

www.wherecoolthingshappen.com: Hvor tager du hen, hvis du opleve cool ting? Altså sådan nogle oplevelser, som du ikke oplever til hverdag? Du suser ind på dette website, som fortæller mange spændende ting om dyr, 3D printere, kunst, naturfænomener og meget mere.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.