Fem vingeblæste fredagslinks

Fem vingeblæste fredagslinks

Det er dælaneme koldt derude! Jeg savner varme! Og hyggelige weekendophold, hvor man slapper af, ser spændende ting og spiser dejlige sager. Straks drømmer jeg mig tilbage til de gode timer vi havde i Portugal for nyligt, og straks husker jeg den hyggelige julestemning i London. Men jeg husker også gode stunder i Sønderjylland og på Als samt i Østjylland i dejlige sommerhuse. Og Vesterhavet! Det brusende hav! Og Nordjylland! Skagen! Aalbæk. Wunderbar. Bed & breakfast er en super måde at foretage overnatninger på, og i den forbindelse er bed & breakfast i Sønderjylland da absolut ikke det værste man kan foretage sig. Og sådan ævlede jeg løs den sidste fredag morgen i januar. Lad det blive seriøst! Her får du links til netop bed & breakfast, alt om data, spændende smartwatches, et supergodt webhotel samt noget anderledes noget…

 

www.bedandbreakfast-ribe.dk: Slap af i skønne omgivelser på en bed & breakfast midt i Ribe. Udsigt til Ribe Domkirke og så er du tæt på den tyske grænse.

www.altomdata.dk: Alt Om Data er et af de sidste trykte magasiner, der skriver om it herhjemme i andedammen. Nettet er godt, men det er altså også fedt at sidde i en lænestol og bladre rundt i et trykt magasin i lækkert layout.

 

www.getpebble.com: Pebble Smartwatch er et nymodens ur til dit håndled, som du kan blandt andet kan bruge til at orientere dig om klokken! Men det er også et ur du kan bruge til at tjekke din mail og andre spændende sager.

www.i123.dk: Hvis du er ude efter et godt og stabilt webhotel til en god pris, bør du lige kaste et blik på i123, som byder på gode webhoteller til fornuftige priser.

www.publicintelligence.dk: Sidst men ikke mindst dagens link til et anderledes, nytænkende og spændende bureau, der forsøger at ændre på dagsordenen i hele Danmark på strategiske niveauer. Bag står blandt andet Peter Julius, som er en fremragende indlægsholder.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.