Fem verificerede fredagslinks

Fem verificerede fredagslinks

Stein Bagger er på spil igen. Det siger Bagmandspolitiet, og derfor skal manden nu fængsles. Igen. Men hov, han sidder jo allerede i fængslet, så det må betyde at manden nu skal i et fængsel i et fængsel. Hmmm… Den er dæl’me ikke nem. Så er det altså nemmere at transportere dem til Kukkerø, hvor de kan sidde på vand og brød, indtil de har lært at opføre sig ordentligt. Ikke mere snak. Nu til de alvorlige sager. Vi skal på denne flotte septemberfredag rundt omkring på nettet, hvor vi skal stifte bekendtskab med oktober, gratis stock photos, et forældet webdesign, et gratis tegneprogram samt madopskrifter til chefkokken.

www.anim8or.com: Her kan du downloade et gratis animator-program, men det interessante er webdesign, opdateringer og andet nørdet. For eksempel er siden lavet i frames! Alene animationen på forsiden taler sit eget sprog.

www.artrage.com: Artrage er et gratis tegneprogram til Windows og MacOS, og så kan det fås i købeversioner til iPhone og iPad.

www.openphoto.net: Endnu et site med stock photos, hvor man køber billigt eller får fotos mod at kreditere fotografen på forskellig vis.

www.cookstr.com: Hvis du har lyst til at lege en ægte chefkok, skal du bruge gode opskrifter. Det finder du med garanti her.

www.oktober.dk: Snart er det oktober, og så troede jeg at en hjemmeside med det domæne måtte indeholde smukke fotos af efterårstræer med blade i millioner af farver, men…

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.