Fem vampyragtige fredagslinks

Fem vampyragtige fredagslinks

Diskussionerne går som altid højt i de danske medier, og emner er der generelt nok at tage fat på. En bemærkelsesværdig retssag startede i Odense i indeværende uge, hvor den anklagede brokkede sig over det store medieopbud. Nå, han er en stakkel. Stakler finder man også i dansk fodbold, når de forsøger at spille op imod udenlandske hold. Somme tider burde man overveje at trække holdet fra en turnering.

Lene Espersen trækker sig også fra det politiske liv. Hun har været en spændende drivkraft hos De konservative. Konservere betyder jo også at man passer på fødevarer, hvor en kompostbunke er det modsatte: her forsøger man nemlig at igangsætte en proces, og det er vel egentlig der skal til i mange tilfælde: i stedet at man går kold og alt bliver statisk, bør man komme i omdrejninger. Sætte gang i processen. Måske skulle man købe en kompost-dims?

Fredagslinks! Nemlig, lad os komme i gang. I dag skal vi snakke om juleøl (nams), en belgisk smuk by der hedder Brugge, aktiv velvære, store nordiske virksomheder samt amatørfotografer fra Odense.

www.brugge.be: For år tilbage var jeg på en dejlig udvekslingstur til Holland. En af dagene tog vi et smut til Brugge, som er en af de smukkeste byer jeg har oplevet. Og Brugge kan vist nok også spille fodbold. Ulrik le Fevre spillede dert vist engang – og der gjorde målmand Birger Jensen også. Og så spillede de i København i går, men det taler vi ikke mere om.

www.aktivvelvaere.dk: Her er Jane og hendes vision er åbenlys, nemlig at inspirere, motivere og hjælpe flest muligt til at blive den bedste og sundeste udgave af sig selv. Hvorfor? Fordi livet nu engang er sjovere, når man ikke skal kæmpe med overvægt, skavanker og sygdom.

www.largestcompanies.dk: Er du nysgerrig efter at kende til Nordens største selskaber? Så bør du træde indenfor hos Largestcompanies. Her får du masser af nyttig viden om det nordiske erhvervsliv. Du kan således læse om over 200.000 store, nordiske virksomheder.

www.ofa.dk: OFA står for Odense Fotografiske Amatørklub. I denne fotografiske amatørklub kan amatørfotografer. primært fra Odense området, udveksle gode fif med hinanden. Dette kunne for eksempel være om fototeknik, billedredigering og spændende lokationer. Der er desuden links til masser af gode fotograf hjemmesider.

www.oelbaren.dk: Og så er det jo fredag. Og hvilken fredag! Det er nemlig fredagen, som også kaldes for J-dag. J for Julebryg. Rundt om i landet vil juleøllet flyde i strømme i aften, så pas nu på og god bedring i morgen. Ølbaren er et sted, hvor man snakker om øl – også om J-dag!

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.