Fem våde fredagslinks

Fem våde fredagslinks

Pas på hat og briller. Efteråret er kommet og om lidt skal du have fat i sneskovl og vinterdæk. Måske allerede mens dette læses. Vejret er pænt uforudsigeligt. Det er tilværelsen somme tider også.

Susan Himmelblå, hvis jeg ku’, ville jeg love dig et langt og lykkeligt liv. Men jeg kan ikke spå.

Det kan jeg heller ikke, når det gælder den anspændte situation, som alle i denne verden oplever i disse dage. Det lyder klichéagtigt og fortærsket, men hvis mennesket blev bedre til at smile til hinanden, ville tingene glide bedre. Det er jeg sikker på.

Smilet er den bedste trådløse forbindelse imellem 2 mennesker.

Har du prøvet at smile til en fremmede i Netto? Og når jeg skriver fremmede, mener jeg ikke kun et menneske med anden etnisk herkomst? Har du prøvet at smile til et menneske, du ikke kender? I 8 ud af 10 tilfælde får du et smil retur. Næste gang du bevæger dig ud i trafikken, så smil til nogen.

Jeg ved at det kan være svært at smile i disse tider. Usikkerhed. Utryghed. Lad os alligevel forsøge at være lidt bedre ved hinanden. Og ved os selv. Husk at anerkende din nabo, når hun spørger om du vil have nogle aflagte æbler. Husk at rose din ægtefælle, når vedkommende igen har taget opvasken.

Lev livet. Vær der. Kig op.

Denne fredag byder på fredagslinks, som har mange forskellige emner på dagsordenen. Du bliver blandt andet trukket hen til så spændende steder som autoværkstedet, Europa, Hollywood, Livet og Mailuniverset!

www.vinterdæk.dk: Noget går somme tider galt. Har du for eksempel skiftet til vinterdæk? QuickPot, der står bag denne hjemmeside skal måske udskifte webmasteren. Kontakt mig, hvis I har behov for assistance 😉

www.europol.europa.eu: Europol har nok at se til i disse tider. Jeg nævner egentlig Europol på baggrund af deres interessante webadresse. Der er dømt Europa i allerhøjeste grad.

www.facebook.com/JenniferLawrence: Jennifer Lawrence er en bedårende skuespiller, og hun er blandt andet kendt for sine rolle i Hunger Games. Her ser du hendes Facebook profil, hvor over 14 millioner har ”syntes godt om”. Det kunne være interessant med en kønsstatistik …

www.lifeisgood.com: Jeg måtte naturligvis slå mit livsslogan op. Life is good. Hvad gemmer sig bag adressen, hvis man tilføjer .com? Det ser du her.

www.mailplatform.dk: Når man snakker om nyhedsbreve og teknikken bag, taler mange om Mailchimp. Det er også et godt system, men vi har noget i Danmark, der er bedre og mere prof. Tjek lige Mailplatform ud!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.