Fem udpinte fredagslinks

Fem udpinte fredagslinks

Personlig succes afhænger ofte af om dine omgivelser er klar til at yde dig assistance og support. I tirsdags så jeg en fodboldspiller fra Real Madrid, som på elegant vis narrede modstanderne op til flere gange. Christiano Ronaldo er i mine øjne verdens bedste fodboldspiller, og det er han fordi han er født med et gudsbenådet talent, som sjældent er set. Men han er også på toppen, fordi han er omgivet af dygtige holdkammerater. Og sådan gælder det i mange af livets facetter: du er muligvis rigtig god til en bestemt ting, men hvis der ikke er nogen, som støtter dig, risikerer du at dit talent er spildt. Om dette er sagen i nogle af disse fredagslinks kan jeg ikke afgøre. Men jeg hiver dig alligevel med ind i begreber som indlæring af fremmedsprog, gamle, velkendte lyde, genvejstaster, gratis spil samt et gratis FTP program.

www.savethesounds.info: Kan du huske lydene af disse spændende sager? Hør fx lyden af en gammel Mac computer, Pacman, Nokia telefon og meget mere.

www.opensourcearcade.com: Gratis spil via open source, og der er mange af dem, fx Alien Invasion, Lin City, Samurai og Gorillas.

www.veodin.com/keyrocket: Keyrocket er et gratis program til private, der hjælper dig med genvejstaster.

www.cyberduck.ch: CyberDuck er et gratis FTP program, som måske kunne blive en erstatning for eksempelvis Filezilla.

www.bbc.co.uk/languages: Kunne du tænke dig at lære et fremmedsprog. BBC har kurser hvor du kan lære at snakke fransk, tysk, spansk, italiensk og dansk – og mange flere!

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.