Fem uartige fredagslinks

Fem uartige fredagslinks

Med sådan en overskrift forventer jeg mange læsninger i denne weekend. Man forbinder jo ordet ”uartig” med mange ting, og det kommer helt an på, hvem der er uartig. Du har sikkert forskellige forestillinger, hvis jeg for eksempel siger en uartig baby, et uartigt barn, en uartig teenager, en uartig blondine eller en uartig mand på plejehjemmet. Nå, det skal vi jo ikke hænge os i på sådan en fredag hvor vi skal se semifinale klokken 21, og hvor der skal skrues lidt ekstra op for radiatoren. I dag inviterer vi dig med til så spændende steder som en computerbutik, Fremtidsfabrikken, en vinhandel, NASA samt Danish Crown.

 

www.mm-vision.dk: I dag modtog jeg min nye stationære pc fra MM Vision. Så skal der installeres Windows 7, antivirus og mange andre spændende programmer.

www.fremtidsfabrikken.com: Trods en dot com adresse er dette en vældig dansk hjemmeside. Fremtidsfabrikken huserer på Sydfyn, og jeg er selv en del af dette iværksættereventyr. Vi kan faktisk sagtens klare os på Sydfyn!

www.laudrup.dk: Personligt var jeg ret vild med Michael Laudrup, da han spillede bold på grønsværen. Jeg kender intet til hans vin – men da jeg også godt kan lide vin, får han et link med på Nettips-banen her.

www.nasa.gov: NASA er kendt for at være pænt med fremme i skoene, og det vil vi gerne hylde her på Nettips. Lige nu er de i gang med at sende en kommunikationssatellit i kredsløb om jorden. Bare de nu huskede at fjerne fluebenet ud for NSA…

www.danishcrown.dk: Danish Crown måtte træde den lange vej og fyre mange hundreder ansatte i Faaborg, som blot ligger et stenkast herfra. Samtidig kunne man konstatere at firmaet blot have et overskud på et par milliarder. Nu får de et link her gratis, men så skal de også sætte gang i noget stort herhjemme. Comprende?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.