Fem tossede fredagslinks

Fem tossede fredagslinks

Gråvejret hænger over Sydfyn. Heldigvis er weekenden lige om hjørnet, og vi kan se frem til et par dages fri med familie og venner. Ugen bød på lidt af hvert. I går aftes lod jeg mig provokere af en såkaldt kunstner fra Sverige, som besøgte Martin Krasnik i DR Deadline. Kunstnerens postulat er at man skal kunne spøge med alt. Den har jeg svært ved at følge. Desuden bød ugen på underholdende fodbold, Bayern viste at det må betegnes som verdens bedste klubhold, men de har Real i hælene. Og AaB, som slog et hold fra Kiev.

 

Ellers har det handlet om nationalretter, hvor jeg naturligvis holder med fynske Jeff Foster, som er englænder. Han foreslår blandt andet torsk i sennepssovs. Det er ikke umiddelbart en ret, der tiltaler mig, men man er vel lokalpatriot. Og dette er vel blot en konstatering at sådanne afstemninger reelt ikke handler om, hvad folk synes bedst om, men mere om hvem de holder med. I Superligaen holder jeg med OB, men du får mig ikke til at sige at det er Danmarks bedste hold …

Ugen handlede også om en vigtig klimaaftale. Og endelig også om skønne Caroline, som virkelig har fundet det gode tennisspil frem igen. På skyggesiden må vi konstatere at ebola ikke er i kontrol, og at flere og flere smittes af denne frygtelige sygdom. Ikke kun vestafrikanere men også oversøiske mennesker fra USA og Europa.

Denne omgang fredagslinks tager dig på rundtur til nervepirrende steder på nettet, og turen er naturligvis helt på eget ansvar. Vi hjælper dig med at finde en ferielejlighed i USA, og samtidig hjælper vi dig med at finde den rette rute rundt omkring i USA. Vi serverer også et godt spørgsmål til dig, som du kan filosofere en smule over. Desuden handler det om mad, blandt andet sunde madopskrifter samt et nyt rundt ur fra LG.

www.thoughtquestions.com: Her får du hver dag stillet et rigtigt godt spørgsmål, som er værd at tænke over. Dagens spørgsmål handler for eksempel om de fristelser, som du med fordel kan lægge bag dig. Men som folket bag hjemmesiden pointerer: der er hverken rigtige eller forkerte svar på spørgsmålene.

www.padmapper.com: Hvis du står på vippen til at rejse til USA eller England, har du måske brug for et sted at bo. Padmapper hjælper dig med at finde en lejlighed, og du bestemmer budgettet, antal værelser og antal badeværelser. Herefter vil kortet servere en række steder, hvor du kan leje lejligheden i UDA eller England. Når du klikker ind på en lejlighed kan du tilvælge Street View og klikke dig tættere på flere billeder, hvis der vel at mærke er nogen …

www.roadtrippers.com: Roadtrippers handler også om ferie. Og Roadtrippers handler også om USA. Guds eget land. Her får du hjælp til at planlægge din tur rundt i USA, hvor du indtaster startsted og slusted, hvorefter sitet præsenterer en rute for dig. Du får at vide hvor lang turen er, og hvor mange timer du skal forvente at bruge på turen. Og så får du forslag til seværdigheder undervejs.

www.lg.com/global/gwatch: Og her får du så LGs kommende smartwatch. Uret får modelnavnet R. Måske står R for Rund. Uret er i al fald rundt, og det ligner en lækkerbisken. Jeg har tidligere forsvoret at jeg skulle rende rundt med sådan et elektronisk ur på armen, men jeg kan godt fristes alligevel. Vidste du i øvrigt at undersøgelser viser, at 1/3 af folk med sådanne ure lægger dem fra sig inden der er gået et halvt år? LGs ur kommer til Danmark til december.

www.foodmatters.tv: Du er hvad du spiser. Det er sloganet for dettye website, som indeholder en guldgrube af oplysninger, når det handler om mad. Madopskrifter, guider, film, videoklip og artikler. Alt handler om mad, økologi, sundhed og sund livsstil.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.