Fem taflede fredagslinks

Fem taflede fredagslinks

Sagde du taflede? Jep, det gjorde jeg! Fordi jeg sammen med mine kolleger i dag holder årets nytåstaffel. Hyggeligt og særdeles afslappende. Vi kan jo ikke snakke om håndbold hele tiden, vel da? Selv om de danske herrer jo gør det godt. Forleden dag så vi modstanderne glide rundt på banen, som hunde i et spil kegler. Det samme gjorde bilisterne her til morgen, hvor sjap – super ord – drillede så meget, at folk troede det var grøn sæbe. Og sæbe er nogle gange noget politikerne putter i munden, når de står henne ved håndvasken. Fredagen er over os, vi er midt i januar 2014, og denne uges fredagslinks handler om masser af tips og tricks til et sundere liv, en bedre tilværelse, Android, Google, Microsoft, Apple, Facebook samt sjov, spas og tidsspilde.

 

www.zdouf.com: Endnu et amerikansk magasin, som tager fat om emner, der meget hurtigt falder for sarkasme-grænsen. Læs for eksempel hvad der sker med dig, hvis du ikke spiser kød.

www.marcandangel.com: har du styr på dit liv? Kunne du tænke dig gode råd til en bedre og mere sund tilværelse? Læs og bliv klogere på dit eget og andres liv. “I’ve got nothing to do today but smile.” Af Paul Simon.

www.androidcentral.com: Hvis du har en Android smartphone, er jeg ret sikker på at du finder nyttige tips og tricks samt nyheder til Android herinde. Anmeldelser, apps og tips til root!

www.hacktabs.com: Endnu et eksempel på en hjemmeside, der giver tips og tricks fra sig. Her handler det blandt andet om Android, Google, Microsoft, Apple, Facebook og blogging.

www.sneskovl.dk: Aha…

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.