Fem solfyldte fredagslinks

Fem solfyldte fredagslinks

Solen skinner. Fuglene synger. Eller fløjter. Og grillvæske lugtes i baggrunden. Det er torsdag og vi har netop fejret svigerforældrenes diamantbryllup. Tjuhej. Derfor er det tid til at forberede fredagens fredagslinks, og det gør vi naturligvis i samme stil som altid.

Derfor får du her 5 forskellige fredagslinks, som byder på lidt af hvert. Det skal man jo i disse tider, hvor folket bliver mere og mere krævende. Og der skal da også være mening med galskaben. Så disse 5 fredagslinks byder på services, nyheder og tjenester, som du måske kan få glæde af – på sigt.

Da Roskilde festivalen er i fuld gang, er det i min optik et must med nogle musiklinks, så hils på Boston og The War on Drugs. Du får også et tip til relativ billig arbejdskraft på nettet, en gratis billedetjeneste samt et sted, der er fyldt med rigtigt gode tutorials.

www.bandboston.com: Mens disse linjer forfattes lytter jeg til dette fortræffelige band, Boston, som slog igennem i 1970’erne – måske mest kendt for nummeret ”More than a feeling”. På Bostons hjemmeside får du historik, fotos, tour datoer og meget mere. Tom Scholz er stadig medlem i Boston, og de spiller den 9. oktober i Tokyo.

www.thewarondrugs.net: Dette er ubetinget mit allerstørste favoritband i øjeblikket. The War on Drugs spillede på Roskilde festival i forgårs på Arena scenen, og jeg lyttede naturligvis til den streamede version på festivalens officielle hjemmeside. Lyt til bandets seneste album nogle gange. Du er snart solgt. Måske.

www.fiverr.com: Hvis du skal bruge hjælp til et eller andet og godt kan nøjes med at få hjælp fra det store udland, er Fiverr en fin mulighed for dig til at finde hjælp. Her kan du – hvis du er heldig – finde hjælp der blot koster 5 dollars. Resultatet? Hjælpen? Tja, den er måske kun 5 dollars værd…

www.canva.com/create/wallpapers: Canva er en service på det store internet, som du kan bruge til at skabe grafik i forskellige størrelser. Du kan således få hjælp til at skabe dit eget wallpaper (baggrundsbillede) til din computer. Canva er gratis men du skal lige registreres derinde.

www.hackr.io: Hackr er et sted med mange spændende ting, og selv om det lugter lidt at ulovligheder på grund af navnet, er der de fineste tutorials, der venter på dig. Du kan for eksempel få gode guides til emner som ASP.NET, JavaScript, SEO, Sinatra (!), Photoshop og WordPress. Tak til Prutterhunden for det fine tip!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.