Fem sensommeragtige fredagslinks

Fem sensommeragtige fredagslinks

Hivohøj et vejr vi har i øjeblikket. Vejret kan man jo altid snakke om. Især når det er dårligt. Så snakker danskerne om at rejse til sydens varme. Når vejret er godt, er vi glade for at bo i Danmark.

Danmark er en af verdens perler. Faktisk burde vi skamme os, når vi taler om at vi har det lidt hårdt med vinden der stormer, og regnen der pisker. Kast et blik ud i verdens områder og spot hvor mange steder, de kæmper om blot at overleve.

På denne skønne fredag, hvor vi hylder Kristian, som fylder 30, henstiller Nettips til at du og dine næste bliver bedre til at skønne på de gode timer vi har. At tage alting for givet er en sovepude.

Sådan en sovepude er formentlig det Lars Larsen gjorde, da han købte Ide Møbler og Ilva. I dag er han ude i en såkaldt shitstorm, som er et udenlandsk ord vi er begyndt at bruge i Danmark. Fordi Danmark er en del af verdenssamfundet.

When the shit hits the fan! Jo, Lars Larsen er rig – meget rig – men alligevel mærker han folkets dom, hvis han ikke oppebærer de forpligtelser der, når man sælger varer til folk. Måske drømmer Lars Larsen om sydens sol i øjeblikket?

Denne fredag byder på alsidige fredagslinks som sædvanligt. Vi skal vidt ud i krogene, og denne fredag byder på links fra 5 forskellige steder i verden. Fordi Nettips hylder at vi er en del af verden, og at vi skal hjælpe der hvor vi kan hjælpe. Dragør, Canada, USA, Internettet og Albanien venter.

www.venligboerneidragoer.dk: Der er heldigvis nogen, som forsøger at hjælpe. Venligboerne er et relativt nyt bekendtskab i Danmark, hvor frivillige kræfter gør en indsats for at hjælpe folk i nød. Her er det venligboerne i Dragør, der præsenterer deres gode forehavende. Nettips hylder ideen!

www.exploresquamish.com: Her står den på de originale folk i det vestlige Canada. Familien og jeg var så heldige at være i British Columbia i sommerferien, og her stødte vi på Squamish. Stedet er et af de smukkeste steder jeg nogensinde har oplevet, og busturen fra Vancouver til Whistler gik over Squamish. Squamish! I salute you.

www.alternativeto.net: Så landede vi i Nørd-land, hvor du får foræret en række perleprogrammer. Hvorfor betale for software, hvis man kan få noget gratis, og som måske er lige så godt? Slå et program op og find gratis alternativer. Smart. Besparende. Elegant.

www.pennystocks.la/internet-in-real-time: Hvad er det der foregår på det dersens internet? Sendes der elektronisk post? Og hvor meget skriver der på Facebook? Og på Twitter? Og hvor mange søgninger foretages der på Google i disse sekunder? Du får svarene og meget andet her, hvor internettet i real tid serveres på en guldtallerken.

www.albanian.com: Snart møder Danmarkl Albanien i en vis fodboldkamp i Parken. Albanien er et spændende land på mange måder, så jeg ville tjekke en af de ”officielle” hjemmesider om landet ud. Det fik jeg s’gu’tte meget ud af. Se selv…

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.