Fem regnfulde fredagslinks

Fem regnfulde fredagslinks

Jeg sidder her på Sydfyn og kigger på min skærm. Somme tider kigger jeg også ud af vinduet. Det regner. Men det stopper vist snart. Samtidig spiller Spotify i baggrunden. Papa was a rolling stone. Lækkert funky nummer. Sprød bas. The Temptations.

Min egen papa forlod denne verden for 4 år siden. Han måtte give op over for cancer. Cancer er en frygtelig sygdom, og mange af os har været i tæt kontakt med denne skrækkelige sygdom. Heldigvis arbejder videnskaben dagligt på at opklare mysteriet, så vi forhåbentlig en skønne dag får fundet et middel, som kan helbrede kræftsyge.

Det er ikke sjovt at være syg. Hverken fysisk eller på sjælen. Hvis du brækker benet, kan folk straks se at du har en midlertidig skavank. Hvis du har ar på sjælen eller sår på din mentale tilstand, ser folk det måske ikke. Jeg er ikke i tvivl om, hvad der er værst.

Inden der nu skal gå sygehistorie i den, må jeg hellere komme videre i dagens program, som handler om fredagslinks på Nettips. Jeg agter ikke at skrive om fodbold, Portugal eller syge undskyldninger. Jeg vil langt hellere tale om vin, portvin, vinreoler, Olsen, fynsk øl fra Albani og 3 bogstaver.

www.portvin.nu: Portvin er jo ikke allerværst. Det er en drik, som man ofte først lærer at nyde, når man kommer op i årene. Men det gør ikke drikken værre eller dårligere af den grund. I øvrigt stammer portvin fra Portugal.

www.eksklusive-vinreoler.dk/Vinreoler.asp: Jeg sætter pris på et godt glas vin, og den dag jeg får råd til min egen vinkælder, vil jeg fluks investere penge i labre vinreoler. Her får du vinreoler i gedigent Danish design. Jo, vi danskere kan meget. Bare ikke spille fodbold.

www.olsen.dk: Da jeg ville tjekke Olsen.dk havde jeg en formodning om at jeg ville støde ind i Olsen banden, Olsen Fashion eller måske Torben Olsen. Det gjorde jeg ikke. Jeg så heller ikke Morten Olsen.

www.albani.dk: Albani er det største bryggeri på Fyn. Det odenseanske øl siges – af onde tunger – at hente vandet til øllet i Odense å. Det passer altså ikke. For resten har Albani intet med Albanien at gøre.

www.fifa.com: For sjov skyld forsøgte jeg at sammensætte 3 bogstaver på forskellige måder. Jeg nuppede en konsonant og 2 vokaler. Pludselig havde jeg FIFA foran mig. Jeg Googlede og fandt ud af at FIFA rimer på diva og også en smule med korruption. Men ikke et ord om fodbold!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.